Amazon App Store slaví rok, rozdávají se levné tablety a aplikace

2

Online obchod aplikací společnosti Amazon slaví letos v březnu jeden rok, což gigant nehodlá nechat jen tak. Samozřejmostí je oslava a co může být lepšího, než nabídnout věrným zákazníkům a uživatelům zajímavé aplikace a hry s pořádnou slevou? Akce odstartovala včera a bude pokračovat celý týden.

AppStore se za rok úspěšně rozrostl a v současné době nabízí více jak 31 tisíc aplikací, což je o 27 tisíc více, než tomu bylo na začátku. Díky akci se můžete těšit na známé aplikace a hry, jako jsou Fruit Ninja, Plants vs. Zombies, Tetris, Pac-Man, Monopoly, The Lost City, AccuWeather Platinum, Wolfram Alpha, Splashtop Remote Desktop a mnohé další. Vše navíc dostanete se slevou 50% a více, takže je určitě z čeho vybírat.

Amazon ve své tiskové zprávě dodal, že mezi nejoblíbenější a nejstahovanější aplikace patří například hry Cut the Rope, Angry Birds, Where’s My Water, Solitaire či Fruit Ninja.

Kromě slev se můžete těšit také na soutěž o tablety Amazon Kindle Fire, které se až do 31.března můžete pokusit získat na Facebookové stránce. Zatím to ale vypadá, že je soutěž dostupná pouze pro obyvatele USA. Alespoň zatím.

Zdroje: pocketnow.com, engadget.com, phx.corporate-ir.net