Populární Plants Vs. Zombies konečně na Android Marketu

Na největším portálu pro nakupování aplikací pro telefony s operačním systémem Google Android se konečně objevuje také velmi oblíbená hra Plants Vs. Zombies.

Tip: přečtěte si také článek - Zahrajte si Stupid Zombies: střílení zombíků ve stylu Angry Birds

Americké studio PopCap zabývající se vývojem aplikací a her pro chytré mobilní telefony v těchto dnech provedlo významný krok. Svůj asi nejznámější herní titul s názvem Plants Vs. Zombies totiž PopCap uvedl na obchod Android Market. Tím společnost umožní stáhnout si legendární kousek úspěšností hodně se blížící kultovním Angry Birds stovkám milionům uživatelů po celém světě. Pro ty méně znalé připomeneme. Plants Vs. Zombies je jednoduchá, ale přesto hodně zábavná strategie. Vaším úkolem je zabránit oživlým mrtvolám dostat se přes zahrádku do vašeho domu. Bránit jim můžete pomocí různých metod, jimiž je hlavně sázení rostlin které Zombíky jednoho po druhém zneškodňují.

PopCap hru doposud nabízel pouze na Amazon AppStoru. Nově ji tedy najdete na Android Marketu, a to za 2,99 dolarů, tedy 57,76 korun. Kompatibilní je prakticky ze všemi smartphony s Androidem, jelikož požaduje minimálně verzi 1.5 a vyšší. Kromě mobilní verze ještě PopCap představili a uvedli také desktopovou, 3D akcelerovanou HTML5 verzi pro prohlížeč Google Chrome. Tentokráte zdarma stáhnout si ji můžete na obchodu Chrome Web Store.

Hru Plants Vs. Zombies si můžete stáhnout na Android Marketu

oficiální herní trailer

Zdroje: market.android.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze