Nástupce tabletu Kindle Fire se možná odhalí už v červenci

Spekulace o nástupci prodejního hitu Amazonu, tabletu Kindle Fire, se poslední dobou rozrůstají stále více. Ještě v únoru jsme vás informovali o možném startu prodejů Kindle Fire 2 v letošním létě. Zatímco to potvrzeno nebylo, nyní se objevují nové zprávy, které hovoří o letním odhalení.

Důvěryhodné zdroje webu CNET nyní tvrdí, že se Amazon chystá oficiálně odhalit druhou generaci tabletu Kindle Fire na akci, která se bude konat 31. července letošního roku. Ačkoliv přesné datum zatím nebylo potvrzeno, rozhodně by se mělo něco odehrát v létě. V případě, že dnes večer Google opravdu představí svůj sedmipalcový tablet, navíc Amazon hraje o čas, jelikož potřebuje odhalit své eso v rukávu co nejdříve.

Podle dřívějších spekulací by měl nový Kindle Fire přinést displej s vyšším rozlišením, což nový zdroj nepotvrdil. Naopak se nechal slyšet, že bychom se měli dočkat fotoaparátu a hardwarového ovládání hlasitosti, jehož absence byla současnému modelu vytýkána.

O specifikacích bohužel nevíme téměř nic, je ale prakticky jisté, že se Amazon bude přidržovat dosavadní prodejní strategie a udrží velmi podobnou cenovou hladinu na hranici 199 dolarů, se kterou nastartoval prodeje první Kindle Fire. Ten by naopak měl v létě podstatně zlevnit, aby přenechal své místo nástupci. Doufejme, že se brzy dozvíme něco více, alespoň tedy oficiálního potvrzení odhalovací akce.

Zdroje: reviews.cnet.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze