Podlaha je láva a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Podlaha je láva a další skvělé hry zdarma
  • Dnes nás čeká zombie apokalypsa
  • Připomeneme si dětskou hru Podlaha je láva
  • FreeBox přináší čtveřici skvělých her zdarma

FreeBox #187 – skvělé hry zdarma

Zombie Offroad Safari

Dnešní díl bude tak trochu ve znamení zombíků. Nutný důvod k tomu nepotřebujeme, vždy člověka potěší, když si může užít trochu té zábavy s chodícími mrtvolami. Tato hra navíc celé téma podává naprosto odlehčeně a na nic si nehraje. Prostě usednete za volant a vydáte se přejíždět zombíky. Za to samozřejmě máte body. Do toho plníte úkoly a sbíráte zbraně, takže vaše ničení bude ještě efektivnější.

Stáhnout Zombie Safari

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zombie Gunship Survival

Druhá dnešní zombie hra sama sebe chápe mnohem vážněji. V tutoriálu jste svědky začátku apokalypsy, která vypukla na jedné výletní lodi. Brzy se ale rozšíří do celého světa a vy ve svém bombardéru budete mít co dělat, abyste přežili. Náplní většiny misí je totiž ochrana vojáků nebo civilistů před hordami nemrtvých nepřátel. V novém světě však zombíci nejsou jediným problémem.

Stáhnout Zombie Gunship Survival

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Blocky Castle

Pokud vám pohled na hnijící maso nedělá dvakrát dobře, můžete zkusit něco mnohem jednoduššího a barevnějšího. V této hře se snažíte šplhat na vrchol hradu, ze kterého se odpálíte jako dělová koule. Důvod za tím raději nehledejte. Po cestě vás samozřejmě čeká řada překážek, jako jsou vyjíždějící čepele, kapající kyselina nebo další pasti.

Stáhnout Blocky Castle

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

The Floor Is Lava

Ketchapp pokračuje ve zpracovávání aktuálních trendů. Nedávno to byl Fidget Spinner, dnes pro nás oživují dětskou hru „zem je láva“, která je z nějakého důvodu na internetu populární. Ve hře tedy běžíte nekonečným pokojem, skáčete po nábytku a čas od času se podlaha promění v lávu, které se nesmíte ani dotknout. Samozřejmě tu nechybí odemykání nových postav.

Stáhnout The Floor Is Lava

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze