Podívejte se na záznam včerejší tiskové konference Applu (video)

Ve včerejších večerních hodinách středoevropského času pořádal Apple svou tiskovou konferenci. Její náplní byly primárně hodinky Watch, ale také jsme se dočkali novinek kolem MacBooků.

Apple Watch

Včerejší tiskovou konferenci Applu jsme sledovali on-line a pokud si dění chcete připomenout prostřednictvím našeho přenosu, máte tu možnost. Během zhruba 90 minut se Apple zabýval samozřejmě svými hodinkami Watch, u kterých potvrdil dubnový příchod na trh a také opravdu vysoké ceny. Kromě hodinek jsme se však dočkali také zcela nového produktu, kterým je MacBook, jenž je dokonce tenčí než iPad Air 2 a nabízí i nový USB Type-C, bohužel však jde o jediný konektor na těle přístroje. Pakliže jste včera večer tiskovou konferenci nestihli, nebo ji nemohli sledovat z jiných důvodů, máte nyní možnost si vše přehrát zpětně.

Nepřehlédněte:

Pokud vám vložené video nefunguje, zkuste si ho přehrát přímo na stránce Apple. Video je možné přehrát pouze na Apple zařízeních nebo na Windows v prohlížeči Chrome, případně v ostatních prohlížečích s nainstalovaným QuickTime přehrávačem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze