iSTYLE velkými slevami otevírá novou prodejnu v Centru Černý Most

7
iSTYLE velkými slevami otevírá novou prodejnu v Centru Černý Most
Fotografie: apple.com
  • iSTYLE má nachystané zajímavé páteční slevy
  • K dispozici bude showroom, ve kterém vám trenéři vysvětlí, jak používat Apple produkty lépe
  • iPhone X lze koupit již od 26 tisíc korun

Jeden z největších Apple resellerů iStyle otevírá svou další prodejnu. Tentokrát v Centru Černý Most. Kromě velmi zajímavých slev se zde bude nacházet jeden unikát. Konkrétně jde o showroom s Apple trenéry, kteří vás zdarma naučí, jak používat Apple produkty lépe a efektivněji.

Slevy jsou zde opravdu zajímavé. Asi ta nejvýraznější se týká vlajkové lodě – iPhonu X. Ten je totiž o celé 4 tisíce korun levnější, a tak vás vyjde na příjemných 26 tisíc korun s daní. Svou pozornost si také zaslouží MacBook Air, který lze pořídit již za 21 tisíc korun s daní. Navíc pokud budete chtít produkty na splátky, tak je lze na 20 měsíců získat bez navýšení!

istyle

Prodejnu iSTYLE naleznete v pasáži vedle stánku Starbucks v prvním podlaží, otevírá se v pátek 25. 5. Centrum pro vás otevře 4 vchody už v 7 hodin ráno: západní vstup od metra, vstup z podzemních garáží ve žlutém lobby a vstup ze střešních garážích ve žlutém lobby + u Globusu od autobusové zastávky. iSTYLE pak otevře své brány v 9 hodin a veškeré akce a slevy platí do vyprodání zásob.

Zdroj: istyle.eu

Diskuze ke článku
Pete
A který den se otvírá ? V článku jsem to nenašel. Díky
Marduch
"...a tak vás iPhone X vyjde na příjemných 26 tisíc korun s daní."
Pán redaktor je cynik:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze