Podívejte se na Siri pro iPhone 4S v podání GLaDOS

5

Pamatujete si na působivé demo virtuálního asistenta Siri, kterou najdete exkluzivně v nejnovějším modelu řady iPhone? Nějací vtipálci už vyhmátli oficiální reklamu a předělali ji na chytrou, depresivní a značně jedovatou GLaDOS, hlas virtuální inteligence ze hry Portal.

Pokud náhodou nevíte, která bije, zajděte na stránky Wikipedie, kde se o GLaDOS přečtěte více. V kostce se jedná o umělou inteligence se značně ujetým smyslem pro humor, který prezentuje i v předělané reklamě na Siri. Nutno dodat, že by iPhone 4S prodal mnohem více kusů, kdyby měl za asistenta právě ji.

Pokud náhodou po Siri prahnete a nevlastníte nejnovější iPhone, můžete vyzkoušet aplikaci SpeakToid Assistant pro Androd, která je ke stažení na Android Market zcela zdarma. Budete překvapeni, nakolik kvalitní prográmek to je. Níže naleznete jeho krátkou ukázku.

Diskuze ke článku
AppleMichal
Ale toto všechno se dalo očekávat ...
David B.
:DDD Skvostné! Děkuji za sdílení :)
Maquin
SpeakToid Assistant pro Android vypadá velice slušně.. Jen by mě zajímalo jak je to s podporou jazyků..Asi pouze angličtina, nemýlím se?
Jinak by mě zajímalo jak je na tom s chápáním. Jestli je to vážně jako Siri nebo to co je na videu je všechno co dokáže a musíme používat nějaké přesně definované věty. Ale vypadá to skvěle :) nevíte jestli to umí napsat SMSku jako Siri?
Radim
Dobré na zasmání po ránu.

Jinak Siri potřebuje vylepšit, když ji řeknu, ať nastaví budík na úterý ráno, tak mi odpoví, že nemůže nastavit budík dále než jeden den. Což je škoda, protože ví, že je neděle a že úterý je den po podnělku, nějak nechápu, co ji brání v tom to nastavit. Možná to, že je stále, jak sama o sobě říká, "yet imperfect".

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze