Podívejte se, jak Google odhaluje případné sekání Androidu

2

Po nějaké době máme možnost se opět podívat pod pokličku Googlu. Tentokrát americká společnost dovolila nahlédnout do testování odezvy displeje a prostředí v Cjromu. Vše obstarává Google TouchBot.

Robot Google Chrome Touchbot jednoduše testuje prostředí a zaznamenává případné zpoždění mezi dotykem prstu uživatele na displeji a reakcí prostředí. Tedy tím, co se poté má na displeji stát a jak dlouho vše trvalo. Google si totiž samozřejmě zakládá na tom, aby byl čistý Android v telefonech a tabletech dokonale svižný a uživatel nemusel na nic zbytečně čekat. Jak vše funguje, si můžete prohlédnout ve zrychleném videu níže.

Pakliže vás testy zaujaly, máte možnost si je také sami vyzkoušet, například se svým vlastním telefonem. Google zveřejnil stránku, na které si můžete dílčí testy sami spustit. Prozatím však test na měření fps z neznámých důvodů není funkční.

Zdroje: plus.google.com, engadget.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
No mali by do toho telefónu nainštalovať 200 aplikácií a potom to skúšať :) a hlavne by som to doporučil tým výrobcom co ten android upravuju
ANO
Lol, to potrebujou takovou sofistikovanou masinu, aby zjistili, ze je to system na hovno??? Je videt, ze ani gugl do toho systemu, co koupil, za par susnu, moc nevidi, jinak by si na to napsali jednoduchou aplikaci, co by vystup z digitizeru emulovala ....... proste trapne .....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze