Poco F6 bude výkonnostní bestie. Zláká i 50Mpx foťákem od Sony

aktualizováno
Poco F6 bude výkonnostní bestie. Zláká i 50Mpx foťákem od Sony
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Nasazen má být špičkový Snapdragon 8s Gen 3
  • Dobití energie má být svižné díky výkonu 90 W

Aktualizováno 29. 3. 2024

Server gsmarena.com přispěchal s dalšími informacemi o Poco F6. Kromě potvrzení 90W nabíjení jsme se například dozvěděli, že baterie bude disponovat baterií o kapacitě 5 000 mAh. Displej by měl mít rozlišení 1,2K a k dispozici by měla být také přední kamera o rozlišení 20 Mpx.

Původní informace z 27. 3. 2024

Jste velmi nároční, případně aktivně hrajete mobilní hry? V tom případě většinou hledáte co možná nejvýkonnější telefon. A přesně mezi tuto smetánku údajně zamíří chystané Poco F6, jak informuje androidheadlines.com. Lze očekávat, že k výkonnému procesoru bude i dostatek RAM a a velká interní paměť, ve hře je i 512GB varianta.

Spekulace se již zaměřují i na hlavní fotoaparát, mělo by jít o snímač Sony IMX882 s 50 megapixely a optickou stabilizací obrazu. Dostat by se mělo i na ultraširokoúhlý objektiv, byť jen s 8 megapixely. Nejde o velké překvapení, Poco se většinou soustředí na výkon a displej, fotoaparáty u něj prim nehrají. Když už jsme nakousli displej, má se dle všeho jednat o AMOLED panel s vyšší obnovovací frekvencí.

Lákadlem by mohlo být i velmi rychlé drátové nabíjení, jehož výkon by měl vystoupat na 90 W. V tuto chvíli ještě není přesně známo, kdy se Poco F6, případně celá tato řada, představí. Hovoří se však o dubnovém, případně květnovém termínu s tím, že nejprve se dostane na indický trh a následně i na další vybrané trhy po světě.