Pixel Fold oslavuje 50. výročí hip hopu limitovanou edicí v počtu 400 kusů

Pixel Fold oslavuje 50. výročí hip hopu limitovanou edicí v počtu 400 kusů
Fotografie: Google
  • Skládačka dorazí v unikátním balení s gramofonem, hodinkami Pixel Watch a sluchátky Pixel Buds Pro
  • Oficiálně si tuto edici nelze zakoupit, Google ji rozesílá vybraným umělcům

Přestože první ohebný Pixel zřejmě dohání špatná konstrukční rozhodnutí učiněná během vývoje, která vyvstávají na povrch s ohledem na nezanedbatelné množství pokažených jednotek, Google si vyčlenil dostatek času pro vytvoření skutečně unikátní edice. Ta má oslavovat 50. výročí hip hopu, jakkoliv podle nás není přesné určení vzniku takto bohaté subkultury dost dobře možné, a minimálně po designové zpracování se jedná o velmi stylový kus hardwaru.


Pouhých 400 kusů ohebného Pixel Foldu, který by měl být zároveň první uživatelsky opravitelnou skládačkou, je vyvedeno v kombinaci černé a bronzové barvy a nese logo 50. výročí hip hopu v oblasti fotomodulu. Stylové je evidentně rovněž samotné balení s bohatým obsahem, jak si lze všimnout z krátkého videa na Twitteru. Pokud se sami řadíte mezi fanoušky hip hopu a chtěli byste si unikátní Pixel Fold dopřát, musíme vás však zklamat.

Vaší jedinou nadějí na získání této limitované edice je, že se později objeví na aukčních serverech typu eBay

Google jej rozesílá v rámci projektu #GiftFromGoogle vybraným umělcům, kteří kromě Pixel Foldu, sluchátek Pixel Buds Pro a chytrých hodinek Pixel Watch získají také řetízek „It’s All G“ či vinyl se skladbami od americké nahrávací společnosti Mass Appeal. Tu příhodně založil známý rapper Nas a v současnosti pod ní kromě něj publikuje také Statik Selektah, Black Milk či skupina De La Soul. Netradiční je rovněž samotné balení v podobě kufru s integrovaným gramofonem. Pokud se vám limitovaná hip hop edice Foldu zamlouvá, je zřejmě vaší jedinou nadějí na její získání, že se později objeví na aukčních serverech typu eBay.

Google Pixel Fold

Rozměry139,7 × 158,7 × 12,1 mm, 283 g
DisplejOLED, 7,6" (2 208 × 1 840 px)
Fotoaparát48 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px
ProcesorGoogle Tensor G2,
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 512 GBne
Akumulátor4 821 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze