Periscope představil „Highlights“ a další novinky

Periscope představil nové funkce a inovace přímo ve vysílání v aplikaci. V brzké době čeká uživatele funkce Highlights, automatické přehrávání videí či zobrazení vysílání v tweetu na jakékoli stránce.

Periscope představil novinky, které by se brzy měly objevit pro operační systémy Android a iOS. Tou nejhlavnější je funkce Hlighlights, která vytváří krátký trailer z celého vysílání. Můžete si tak udělat krátký přehled o tom, co vás ve videu čeká prostřednictvím průřezu, jenž pro vás Periscope vytvoří.

Periscope

TIP: Skype končí s podporou Windows Phone 8 a starších verzí Androidu

Pouze pro uživatele Androidu přichází také nová funkce automatického přehrávání pro aktuálně vysílaná videa a globální seznam vysílání. Díky tomu se videa automaticky spustí, když procházíte daný seznam. Na iOS se funkce dle Periscopu dostane brzy.

Poslední novinka se týká se i aplikace Twitter a webového rozhraní. Do tweetů budete moci přidávat vysílání z Periscopu, která se ale nově zobrazí na kterékoli stránce. Všechny novinky by se měly objevit v následujících dnech prostřednictvím aktualizace.

Stáhnout Periscope

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: periscope.tv, androidcentral.com, engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze