Otestujte znovuzrozený twitterový klient Fenix 2

Android aplikace týdne
Otestujte znovuzrozený twitterový klient Fenix 2
  • V obchodě Google Play se objevilo preview nové verze legendárního twitterového klienta Fenix
  • Nová verze 2.0 přináší nový design, přepracované konverzace, možnosti úprav vzhledu a další funkce
  • Aplikace se vyvíjí rychlým tempem a je zatím zcela zdarma, byť po oficiálním vydání bude placená

Sociální sítě jsou jedním z hlavních prvků naší konzumace webového obsahu a jedním z velkých hráčů v tomto poli je nepochybně Twitter. Ten nabízí již nějaký čas svou oficiální aplikaci, ale spoustě uživatelům stále nevyhovuje a považují jí za podřadnou vůči twitterovým aplikacím od ostatních vývojářů. A právě proto se dnes podíváme na znovuzrozenou legendu, kterou je aplikace Fenix.

Fenix 2 Preview – Android aplikace týdne

Původní Fenix je známou a velmi populární aplikací pro Twitter, avšak v dnešní době již trochu zaostává a aktualizaci dostala naposledy v loňském září. Nyní si však můžete stáhnout z Google Play preview verze 2, která mnohé převléká do modernějšího kabátku, aby udržela krok s dobou.

Už nyní nabízí druhý Fenix krom hezčího vzhledu také podporu několika účtů najednou, přizpůsobitelnou domovskou obrazovku (upravit lze ikony či zobrazení a pořadí tweetů) a pěkné náhledy fotek a videí, které podporují externí weby jako YouTube, Instagram, Vine či Flicker. Rovněž konverzace jsou nyní přepracované a je tu samozřejmě také funkce, pomocí které lze ignorovat tweety od vámi zvolených uživatelů, vybrané hashtagy či klíčová slova.

Fenix 2 Preview (Unreleased)

Zároveň nechybí ani výběr mezi mnoha různými tématy, stahování videí a GIFů a mnohé další. Aplikace je k dispozici na Google Play zcela zdarma a nemá ani žádné reklamy, ale mějte na paměti, že se jedná stále ještě o nehotovou preview verzi, která se stále urputně vyvíjí, takže musíte pro jistotu počítat s horší stabilitou a několika bugy. Pokud však chcete povedený Fenix vyzkoušet, udělejte tak co nejdříve – jakmile bude aplikace oficiálně vydána, bude za ní nutné zaplatit.

Stáhnout Fenix 2 Preview (Unreleased)

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Android aplikace týdne je ASUS.

Asus seriály
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze