Njord by Elements představilo kryty pro nové iPhony 14

Njord by Elements představilo kryty pro nové iPhony 14
Fotografie: NJORD by ELEMENTS
  • Kromě lososí kůže se zájemci dočkají i textilní varianty, veluru a prémiové kůže
  • Potěší odolnost vůči pádu ze 2 metrů díky armádnímu standardu MIL-STD-810
  • Ceny budou upřesněny později

Nové iPhony byly představeny teprve před malou chvílí a společnost Njord by Elements, která kombinuje dánský design s ekologickým přístupem a přírodními materiály, je připravena.

Nové kryty se nezaleknou náročných podmínek vzhledem k plnění armádních testů MIL-STD-810 díky kterým si uživatel může být jistý, že zařízení ochrání i při pádu ze 2 metrů. Tradiční lososová varianta disponuje i podporou technologie MagSafe, a tak umožní bezproblémové použití jakéhokoli kompatibilního příslušenství. Díky snížení tloušťky o 30 % navíc padnou do ruky lépe.

NJORD by ELEMENT

Novinkou jsou velurové kryty Sustainable Suede, které zaujmou hebkostí, i ty z řady Sustainable Fabric pyšnící se povrchem z 98 % recyklovaného re-use textilu a ohleduplností k životnímu prostředí. Milovníky klasiky pak možná zaujmou kryty řady Premium Genuine Leather zdobené pravou kůží. Samozřejmě nechybí ani tradiční avantgardní provedení Icelandic Salmon Leather z lososí kůže zachráněné ze sádek masných chovů na Islandu.

NJORD by ELEMENTS: Leather Black

Nové kryty stále vznikají za přísně udržitelných podmínek s maximálním využití obnovitelné energie. Nová řada však staví na základním korpusu ze 100% recyklovaných plastů. Samozřejmostí je pak 100% recyklované prodejní balení. I díky tomu si výrobce zasloužil certifikaci Global Recycled Standard.

NJORD by ELEMENTS: Pink Sand

Varianty, které dorazí na český a slovenský trh v první vlně, jsou následující:

  • Salmon Leather: Black & Green
  • Suede: Black & Camel
  • Fabric: Pink Sand & Deep Sea
  • Genuine Leather: Black

O ceně bude výrobce informovat v následujících dnech.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze