OLED displeje pro nové iPhony jsou v ohrožení. Výroba se zřejmě opozdí

9
  • OLED displeje pro nové iPhony budou zřejmě nedostatkové
  • Apple čelí problémům se zásobováním, výroba se zřejmě odloží o pár měsíců
  • iPhone s OLED displejem tak do prodeje dorazí možná až v roce 2018

O funkcích nových iPhonů se spekuluje již delší dobu, zaručenou informací má být to, že alespoň jedna z představených variant nabídne OLED displej. Jak se však ale nyní ukazuje, Apple čelí problémům se zásobováním a výroba se tak může protáhnout až o několik měsíců. Potvrdil to analytik KGI, Ming-Chi Kuo. I letos se Apple pravděpodobně bude potýkat s problémem nedostatků komponent, podobně jako tomu bylo i loni.

Předpokládá se, že iPhone s OLED displejem může dorazit na trh až později, tedy ke sklonku tohoto, případně na začátku příštího roku. Mezi další nové prvky jeho výbavy má patřit 10nm procesor Apple A10, vylepšený 3D Touch a 3D kamera pro snímání obličeje majitele. Tolik inovací může výrobní proces zdržet a nezbývá tak, než počkat si, co nám Apple za pár měsíců představí.

Zdroje: 9to5mac.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Dave
Beztak z toho nic nebude a jen představí iPhone 7S a 7S Plus a tu bájnou 8čku s těmi všemi fíčurami představí až v roce 2018.
Jaroslav
Nemělo by tam být procesor Apple A11?
DeX.DC
No po zklamani z S8/S8+ by bylo fajn kdyby se iPhone 8 ukazal v cele sva krase, jiank budu muset cekat az na S9, ale po tom vsem co ted Samsung predvadi je dost mozne ze S9 bude zase o nicem. Takze snad iPhone 8 bude ted a ne az za rok a pul

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze