Ohebný Huawei Mate X se odhaluje na videu, které by vám nemělo uniknout

7
Ohebný Huawei Mate X se odhaluje na videu, které by vám nemělo uniknout
  • Ohebný smartphone od Huawei by mohl být představen již na konci února na MWC 2019 v Barceloně
  • Smartphone ve složeném stavu nabídne 5palcový displej, v rozloženém pak naroste velikost na 8 palců

Velmi povedené video představuje možnou podobu ohebného smartphonu od Huawei, který by mohl být prodáván pod označením Huawei Mate X. Tvůrce vycházel z materiálů dodaných k žádostem o udělení patentu. Finální podoba by tedy mohla být hodně blízká tomu, co vidíme na videu. Displej Huawei Mate X by měl nabídnout uhlopříčku o velikosti 8 palců v otevřeném stavu oproti předpokládaným 7,3 palcům u ohebného smartphonu od Samsungu. Jestli se Huawei podaří trumfnout konkurenci však zjistíme až budou oba dva smartphony oficiálně představeny.

Ohebný displej by měla pro Huawei vyrábět společnost BOE, která dodává zahnuté OLED panely i pro Huawei Mate 20 Pro. Ohebný smartphone byl navíc údajně již několika vyvoleným představen již v Jižní Koreji – podle všeho se společnost rozhodla ukázat zástupcům korejských mobilních operátorů zcela funkční, finální produkt namísto pouhého prototypu. Ti potvrdili přítomnost podpory 5G sítí, ale o podrobnostech vzhledu nového ohebného Huawei telefonu se podělit nechtěli. Ve složeném stavu by měla mít obrazovka 5 palců.

Možná přemýšlíte, proč byl finální produkt představen zrovna zástupcům korejských mobilních operátorů. Jižní Korea bude mít totiž v době zveřejnění smartphonu jako jediná na světě již plně funkční 5G sítě. Smartphone bude s největší pravděpodobností oznámen na konci února 2019 na MWC v Barceloně.

Diskuze ke článku
Martin
Tohle ale není od Huawei ale od lidí co dělají concept, a za druhé takhle vypadá 100% nebude.
Vojta
Koncept super, za tohle bych sve penize dal hned. Uvidíme, co prinese realita.
BOE
Já jsem měl display od firmy BOE ve svém Mate 10 pro, a přestal fungovat po několika týdnech, teď mám Note 9, a jsem spokojen.
Alan
A komu se neleni tomu se zeleni rikavala babicka a vytahla svuj Mate 20 Pro :)))))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze