Ohebný telefon od Samsung by měl mít dva displeje

2
Ohebný telefon od Samsung by měl mít dva displeje
  • Ohebný Samsung bude mít hned dva displeje, klasický a ohebný
  • Menší bude mít přibližně 4 palce, větší přes 7 palců

Již zítra začíná Samsung Developer Conference v San Franciscu, kde se očekává, že jihokorejský výrobce minimálně nastíní své plány na skládací smartphone. Ledacos naznačil i jeho facebookový profil, kde se objevilo logo Samsungu elegantně přehnuté. Současné informace naznačují, že zařízení bude nabízet dva displeje, každý pro jiné účely. Hlavní displej má mít úhlopříčku 7,29 palce a měl by sloužit jako malý tablet. Pokud však nebudete chtít využívat velký displej, budete moci nechat zařízení přehnuté a mít k dispozici druhý OLED panel s úhlopříčkou 4,6 palce.

Samsung

Divize Samsung Display má hromadnou výrobu údajně zahájit během tohoto měsíce. Počáteční objem nemá být nijak velký, dodávky se předpokládají kolem 100 tisíce kusů měsíčně, což je ovšem na zařízení tohoto typu vcelku očekávané. Samsung bude nejprve sledovat zájem na různých trzích. Prozatím není zřejmé, jak Samsung vyřeší ochranu dvou displejů. Prostředí má být každopádně speciálně upraveno.

Více informací bychom mohli vědět již během zítřka na zmíněné vývojářské konferenci Samsungu. Zda půjde o kompletní představení, či si jej výrobce schová až na veletrh v Las Vegas zkraje ledna, není v tuto chvíli zřejmé.

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Tak když se vypálí jeden displej, tak tam bude ještě druhej, to je chytrý.
duruz
Z hlediska inovaci a vyvoje je asi dobre, ze se pracuje na tom, aby mel telefon ohebny displej a 36 fotaku, ale osobne mi to prijde jako slepa cesta. Nevidim uplatneni toho displeje. Osobne vidim potencial v tom, ze jednou budeme volat z hodinek a obrazova data dostaneme na sitnici nebo do hologramu. Ohebnej displej tak leda do designovych veci nekde na pokroucene zdi, palubovky atd.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze