Novým šéfredaktorem mobilenet.cz se stává Martin Fajmon

Novým šéfredaktorem mobilenet.cz se stává Martin Fajmon
Fotografie: mobilenet.cz
  • Šéfredaktorem mobilenet.cz se počínaje dnešním dnem stává Martin Fajmon, který dosud působil jako zástupce šéfredaktora
  • Martin je členem vydavatelství již od roku 2013
  • Dosavadní šéfredaktor Martin Pultzner zůstává i nadále ve vedení společnosti, věnovat se bude dalším projektům v i mimo vydavatelství

Novým šéfredaktorem mobilenet.cz se počínaje dnešním dnem stává dlouholetý člen redakčního týmu, Martin Fajmon. Martina můžete znát jako redaktora již od roku 2013, kdy se stal členem týmu mobilenet.cz. Martin působil v uplynulých letech i jako zástupce šéfredaktora, od té doby se aktivně podílel na formování obsahu.

Jako šéfredaktora můžete Martina znát i z našich sesterských projektů, konkrétně z webu fZone.cz, který pojednává o chytré domácnosti, chytrých městech a dalších zajímavostech, stejně tak z webu nearfield.cz, který se zaměřuje na problematiku plateb, primárně skrze NFC rozhraní.

Martin Fajmon
Šéfredaktorem mobilenet.cz se stává Martin Fajmon

Dosavadní šéfredaktor, Martin Pultzner, zůstává ve vedení vydavatelství 24net a i nadále se bude podílet na obsahu, například na serveru fDrive.cz. Těšit se tak můžete na jeho přítomnost v rámci mobilecastů, rovněž bude přinášet i zajímavé zpravodajství ze světa. Martin Pultzner bude samozřejmě i nadále tváří pravidelného setkání se čtenáři, tedy mobileDrinků. Staro-novým zástupcem šéfredaktora se stává Michal Pavlíček, který jako redaktor působí v mobilenet.cz již od samého zrodu webu.

Pro vás, naše čtenáře, se samozřejmě nic nemění, obsahová stránka bude následovat aktuální trendy a těšit se můžete i na řadu novinek.

Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!