Motorola Droid RAZR: Super AMOLED, LTE a Full HD

Přestože se objevily první informace o Atrixu 2, který by měl být pasován do role nejvybavenějšího zástupce stáje Motorola, máme tu přemožitele v podobě Droidu RAZR. Výbava je vskutku bezkompromisní a pokud se dané specifikace potvrdí, je se nač těšit! Co v sobě novinka ukrývá?

Řada RAZR ožívá, alespoň v podobě připravované novinky Droid RAZR, která převezme určitá specifika této řady, zejména štíhlé rozměry a ostře řezané rysy. Droid RAZR má ale hned několik pojmenování jako Droid HD nebo Spyder. Na konci se dozvíme, které označení bude oficiální. Prozatím kusé a strohé informace zmiňují velmi lákavé specifikace. Přední strana by měla být osazena velkým 4,3 palcovým dotykovým displejem se zobrazovací technologií u Motoroly dosud nevídané Super AMOLED, rozlišení bude činit 960 x 540 bodů.

Motorola Droid RAZR

Dostatečný výkonný hardware nesmí chybět. Zajištěn bude 1,2 GHz dvoujádrový procesorem v paktu s 1 GB operační paměti RAM. Droid RAZR exceluje i ve fotografické oblasti. Zadní strana se chlubí snímačem 8 MPx fotoaparátu, jenž se sebevědomě pyšní podporou Full HD videí. Přední strana nabídne rovněž videokameru o rozlišení HD. Nakonec její výbava nepokulhává ani v datové oblasti. Vedle tradičních technologií se hrdě hlásí k LTE datové technologii.

Prozatím výhradní právo na prodej Droidu RAZR je přidělen americkému operátorovi Verizon. Doufejme, že prodeje se rozšíří i na evropský kontinent. Osobně si myslím, že novinka má šanci zabodovat a získat si značnou uživatelskou základnu. Jak se vám líbí? Měli byste zájem o její prodej na našem trhu?

Zdroje: pocket-lint.com, gizmocrunch.com, phonesreview.co, reviews.cnet.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze