Nové HTC Sensation živě (první živé foto a HD video)

5

Podívejte se na první živé fotografie a HD video, ve kterých hraje hlavní roli nadupaný Android smartphone HTC Sensation, dvoujádrová vlajková loď tchajwanského výrobce pro rok 2011.

Společnost HTC včera v Londýně na tiskové konferenci představila nový smartphone. Jedná se o HTC Sensation, přístroj, který svými hardwarovými parametry s přehledem překonává 99% aktuálně prodávaných telefonů. V jeho výbavě lze nalézt třeba zbrusu nový chipset MSM8260 od Qualcommu, který obsahuje dvoujádrový procesor s taktovací frekvencí 1,2 GHz, dostatečnou, 786 MB pamětí RAM, nebo nejnovější Android 2.3 s inovovanou grafickou nadstavbou HTC Sense 3.0. Více o přístroji se dočtete v našem podrobném preview.

HTC Sensation - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naše preview - HTC Sensation: dvoujádrová senzace s Androidem

Dnes si ukážeme, jak přístroj vypadá naživo. Jedny z prvních živých záběrů mohli pořídit redaktoři ze serveru engadget.com. HTC Sensation přináší klasický hliníkový design, který je již relativně notoricky známý z předchozích modelů typu HTC Desire S. Nejde ale úplně o "unibody" monolit. Zadní strana přístroje je totiž rozdělena do tří pruhů, které působí rozhodně velmi zajímavě. Dobrý dojem dělá také přední sklíčko displeje z materiálu gorila glass a elegantní, chromovaný výdech telefonního reproduktoru. Dost už ale slov, podívejte se na nové HTC Sensation sami. Jak se vám designově líbí?

Kompletní fotogalerii přístroje najdete na engadget.com.

HD Video

Technické parametry HTC Sensation

Kompletní specifikace
Konstrukce126,1 × 65,4 × 11,3 mm, 148 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper LCD, 4,3" (960 × 540 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S3 MSM8260, CPU: 2×1,2 GHz, GPU: Adreno 220
PaměťRAM: 768 MB, vnitřní paměť: 1 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 3.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.0
Akumulátor1 520 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostčerven 2011, ?

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
hmmm
MINI TABLET
Fantom
No už se těšim asi si po delší době zase kupím novy mobil....
Jokata
Tak myslim že si poudu koupit novej mobil... Chci se jenom zeptat jak je na tom tento mobíl s hrami, ma např. pohybový sensor jako samsung galaxy??
Předem díky
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Dobrý den, ano, HTC Sensation samozřejmě akcelerometrem, tedy pohybovým senzorem disponuje, a při hraní her jej dokáže poměrně dobře využít ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze