HTC Sensation dostává aktualizaci na Android 2.3.4

3

Jako blesk z čistého nebe působí aktualizace na Android 2.3.4 pro HTC Sensation, která začala být v Evropě distribuována. Výsledný balíček má 41 MB. Příjemnou novinkou je podpora videohovorů v aplikaci GTalk.

HTC Sensation - oficiální fotografie

HTC Sensation patří v současné době vedle zařízení HTC Evo 3D mezi top smartphony na trhu a vrchol nabídky HTC. Nabídne 4,3 palcový dotykový displej s jemným rozlišením qHD (540 x 960) bodů typu SLCD. Výkonný hardware nabídne dvoujádrový procesor Qualcomm s čipsetem Snapdragon MSM8260, taktovaný na frekvenci 1,2 GHz. Dále nabízí operační paměť RAM kapacity 768 MB a grafický akcelerátor Adreno 220. Zadní kryt, nebo spíše skořápka, ukrývá modul fotoaparátu o rozlišení 8 MPx, který zvládne pořizovat videofrekvence ve Full HD rozlišení.

TIP: Čtěte recenzi Recenze HTC Sensation – Senzace na Androidu?

Tato novinka z dílen HTC, která se začala prodávat teprve začátkem měsíce července, již dostala před pár týdny svoji první drobnou aktualizaci, která byla ve znamení odstranění bugů, zlepšení optimalizace přístroje nebo mírného zlepšení pohotovostní výdrže baterie. Nečekaně byla dnes byla v Evropě nabídnuta majitelům Sensation další aktualizace, nyní na novější verzi operačního systému Android 2.3.4. Aktualizace s označením 1.45.401.2 je dostupná přímo v zařízení skrze OTA. Je nutno stáhnout 41 MB dat.

Nová ROM s Androidem 2.3.4
TIP: Čtěte HTC Sensation dostává první aktualizaci skrze OTA

Přehled změn a novinek v 2.3.4

  • podpora videohovorů v aplikaci GTalk
  • rychlejší a svižnější reakce
  • odstranění bugů
  • optimalizovaný webový prohlížeč - rychlejší načítání stránek

Aktualizovali jste již svůj Sensation? Podělte se s námi o vaše první dojmy a postřehy.

Zdroje: svetandroida.cz, forum.xda-developers.com

Diskuze ke článku
anawarr.cz
jsem mimo, takže zatím jsem nestáhl. kdo už jste stáhli, jaké jsou výsledky benchmarků?
Ghouless
Ikony maji lepsi rastr, prechod mezi pohot. obrazovkamy je plinulejsi, vestaveny prohlizec trochu zrychlil , snad zmizel problem s pristupem na webova alba Picasa pres galerii, vcera se neslo prihlasit v ap. posta na gmail ucet (po dnesnim updatu to zase bezi). To je zatim seznam zmen, ktere jsem postrehl.
stenly
zajimalo by me jestli update dostanou i jine modely(Desire S , Incredible S) a doufam ze si dali vyvojari zalezet.. bylo by to super

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze