Nové Barcelonské Xperie P a U od Sony 6x na videu akci

3

Podívejte se na několik zajímavých videí, které prezentují dvě čerstvé novinky japonského výrobce Sony z barcelonského veletrhu, model Xperia P a Xperia U.

Tip: přečtěte si také článek - Sony představilo Xperii U a Xperii P: sledovali jsme živě

Barcelonské novinky od Sony, Xperia P a Xperia U, vzbudily i přes to, že neobsahují ty nejvýkonnější dostupné technologie jako jsou třeba čtyřjádrový procesor nebo 41 Mpx fotoaparát, u uživatelů celkem velkou odezvu a zájem. Těžko říci, zda za to může zajímavý unikátní čtvercový design s charakteristickým průhledným proužkem pod displejem nebo vyvážená nabídka byť ne nejlepších, ale stále velmi dobrých funkcí. Každopádně novinky se líbí, a pokud patříte mezi uživatele které opravdu zajímají, tak se můžete podívat na šestici zajímavých reklamních spotů, které Sony zveřejnilo na svém YouTube kanálu.

Sony Xperia P

Sony Xperia P - oficiální fotografie

Preview: Sony Xperia P: kovové unibody s nejjasnějším displejem

Video 1

Video 2

Video 3

Sony Xperia U

Sony Xperia U - oficiální fotografie

Preview: Sony Xperia U: výkonný "prcek" s barevnou bradou

Video 1

Video 2

Video 3

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
stepo
Jee!! Fakt super phones!! Tak to vidite damy a panove..sony dela proste ty nejlepsi telefony na svete!! Kam se hrabe treba samsung,se svym iphone designem. Sice to nejsou ctyr jadrove telefony,ale to je uplne jedno. Dvoujadro je super. A sony predvedlo ze to proste umi. Blahopreji a smekam. Ten design je opravdu jedinecnej.
honza
Jak je na tom "brada" telefonu s bytelností? Mám celkem strach z toho, že když mi náhodou párkrát spadne, může dojít k odlepení či ulomení, nebo je to přehnaná obava?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze