Asus Transformer Pad Infinity dostává Android 4.1 Jelly Bean

4

Nejvybavenější tablet od Asusu a jeden z nejlepších tabletů s Androidem se dočkává důležité aktualizace. Výrobce totiž vypouští pro tento model nejnovější Android 4.1 Jelly Bean.

Asus Transformer Pad Infinity je nejvybavenějším tabletem od Asusu. Na svém 10 palcovém IPS displeji nabízí skvělé rozlišení 1920 x 1080 pixelů. Špičkový je i po stránce procesoru, pod jeho kapotou tiká Tegra 3 s taktem 1,6 GHz na čtyřech jádrech. Interní paměť činí 64 GB, operační 1 GB RAM. Jinými slovy naprostá špička. Při nedávném startu prodeje se v něm nacházel Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Asus je ale znám svou poměrně dobrou podporou.

Asus Transformer Pad Infinity

Během včerejšího dne tak první uživatelé aktualizovali svůj Infinity na verzi 4.1.1 Jelly Bean. Samotná instalace zabere údajně 20 minut. Po nainstalování je Infinity zase o něco rychlejší a pozitivní zprávou je i fakt, že nainstalované aplikace se korektně přizpůsobí. Alespoň to zaznívá od prvních uživatelů. Údajně se také zlepšila citlivost na Wi-Fi.

Byla vám už také nabídnuta aktualizace na nejnovější Android? Pokud ano, jaké máte dojmy? Podělte se s ostatními čtenáři do diskuze pod článkem.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Pepa
4.1.1 je uz dva dny take pro TF300 TG
Pepa
4.1.1 je uz dva dny take pro TF300 TG
Karel
Zdravim, chtěl bych se zepat, aktualizace mi stále nebyla nabídnuta. Jak to tedy je? dá se už Infinity aktualizovat nebo ne? :-) případně jak dostat aktualizaci do tabletu (přes zjištění nových aktualizacích nic)
Tablet je zakoupený v čechách, kamený obchod

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze