ASUS láká na tablet Pad Infinity prezentačním videem

4

Tablet Transformer Pad Infinity bude patřit mezi technologickou špičku na poli tabletů pro letošní rok. Jeho specifikace zahrnující například Super IPS+ displej s Full HD rozlišením, čtyřjádrový procesor Krait a LTE konektivitu smetou ze stolu většinu konkurence.

Asus Transformer Pad Infinity - oficiální fotografie

TIP: Asus Transformer Pad Infinity: Super IPS+ FulHD displej a čtyřjádro

Výrobce Asus zanedlouho ze svých výrobních linek pustí do prodeje nejnovější high-endový tablet Pad Infinity. O něm můžeme říct, že je to tablet se skvělými zobrazovacími schopnostmi, ultrajemným displejem a obrovským výkonem. Ostatně Super IPS+ displej s jasem 600 nit a FullHD rozlišením znamená a moderní čtyřjádrový procesor S4 Krait mluví za vše. Nejmodernější datovou konektivitu prezentuje LTE technologie.

A nakonec tablet bude lézt do zelí i fotoaparátům díky nasazení 8 Mpx fotoaparátu s objektivem nevídané světelnosti f/2.2. Také už v tuto chvíli zjišťujete stav svého bankovního konta? Samotný tablet na sebe nyní láká novým prezentačním videem, které uveřejnil výrobce Asus. Dost bylo čtení, zapněte reproduktory a vychutnávejte si již přiložené video.

ASUS Transformer Pad Infinity – první pohled z MWC

Jak se vám nový tablet zamlouvá? Co říkáte na jeho výbavu a především parametry samotného displeje? Postrádáte některé funkce nebo co naopak chválíte? Diskutujte s námi v diskuzi pod článkem.

Zdroje: youtube.com

Diskuze ke článku
Kecal
...nebo koupit Acer Iconia Tab A500 :)
Daff.cz
Zajimalo by me, kdy bude u nas v prodeji ve verzi se 3G modemem (4G)??? Nevite pani redaktori prosim?
Petr
Me by take zajimalo kdy bude v prodeji, planuju jit do te zlatave barvy :-)
patrik
v asusu mi říkali že to nebude tento rok v prodeji info je staré ani né měsíc

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze