Nokia zahájila prodej Lumie 900 monstrózní akcí v New Yorku

Na čtvrteční noc obyvatelé Manhattanu ještě dlouho nezapomenou. Finský výrobce Nokia totiž zabral světoznámý Times Square a přetvořil jej na obří pódium, kde zpěvačka Nicki Minaj svým vystoupením spustila americké prodeje očekávaného smartphonu Lumia 900.

A nebylo to představení jen tak ledajaké. Kromě pódia přímo uprostřed náměstí, kdě zpěvačka zazpívala svůj zremixovaný hit Starships za doprovodu DJe Doorly a poděkovala za skvělou práci, kterou Nokia odvedla, ožily i budovy okolo.

Na Times Square bylo během čtvrteční noci pěkně horko.

TIP: Přečtěte si více o přístroji Nokia Lumia 900 v našem preview.

Toho bylo docíleno několika obřími LCD panely a CGI mágové, kteří měli na starosti také efekty z filmu Já robot, využili okolní panely na budovách. Na nich se odehrávalo grafické představení, které dav ještě více uchvátilo a připoutalo k malému pódiu uprostřed. Však se podívejte sami. S modelem Lumia 900 vstupuje Nokia opět ve velkém na americký trh a zatím se zdá, že se jí to daří. Lumia 900 je přijímána velmi dobře odbornou i laickou veřejností a nejen díky velké kampani je na předních příčkách žebříčků prodejnosti v USA.

Nokia Lumia 900 by se v evropské verzi měla začít prodávat také v České republice, a to v květnu. Oproti modelu Lumia 800 disponuje větším 4,3 palcovým displejem, kvalitnějším fotoaparátem a větší baterií. Ostatní výbava je velmi podobná, blízký je také design novinky.

Zdroje: conversations.nokia.com, youtube.com

Diskuze ke článku
a?
jak prisli,tak aj odidu,amici miluju show,aj keby bola o grilovanych burgroch tak budu trsat pri zapalenych bareloch.Zijem na severo-zapade europy,ale nokia win nezajem u nikoho...
a?
jirka ukludni sa,slovensko je na severozapade? Tak upresnim Wales,GB,Irsko...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze