Nokia Lumia 900 skladem v ČR: víme kde a za kolik

14

Nokia Lumia 900, vlajkový model řady Lumia, se začal prodávat v České republice a my jsme pro vás sesbírali několik předních obchodů, kde si novinku se systémem Windows Phone můžete pořídit.

Samozřejmostí je oficiální e-shop výrobce, stejně jako obchod Sunnysoft, kde novou Lumii najdete za necelých 14 000 Kč s daní. Nejdražším předním obchodem z pěti vybraných je MALL.cz, kde se přístroj prodává za 14 195 Kč s daní. Pro více informace se podívejte na tabulku níže.

TIP: Přečtěte si také naše preview na Lumii 900 a dojmy z výstavy.

cena s DPH
Nokia Shop 13 990 Kč
Sunnysoft 13 550 Kč
MALL 14 195 Kč
CZC 13 599 Kč
Cybex 13 940 Kč

Nokia Lumia 900 přináší kromě stylového designu také velký AMOLED displej s rozlišením 800 x 480 pixelů, 512 MB operační paměti, procesor Qualcomm APQ8055, 8 Mpx fotoaparát a samozřejmě operační systém Windows Phone 7.5. Oproti modelu Lumia 800 zaujme také přední videokamerou nebo baterií s vyšší kapacitou.

Nokii Lumia 900 máme už v redakci. Podívejte se na video a první fotografie

Zdroje: mobilni-telefony.heureka.cz

Diskuze ke článku
MX
Celkem jsem o ní uvažoval, ale po ohlášení "dostupnosti" upgrade na WP8 a nekompatibilitě WP8 programů na WP 7.5 už není o čem uvažovat. Škoda.
Tom
Nechápu jak nadnárodní firmy jako Nokia Microsoft mohou dělat tak kontraproduktivní marketing. na druhé straně až bude Lumia 900 pod 5 000 Kč koupím si ji a myslím že nebudu čekat dlouho.
freeman
Osobne som taktiež chrlil oheň na Nokie radu Lumia a WP7. Ale keď som dostal Lumiu 800 na výkend do ruky zmenil som komplet názor. Po hardwerovej stranke niet čo mobilu vytknúť. Proste paráda a pri každom dotyku s mobilom je cítiť kvalitu materiálov. A tak isto je to s displejom. Na 100 percentS verím tomu že displej obsahuje ochranu gorila glass. To som u SGII nezažil. A podobné príspevky pribúdajú o SGIII. Jedna vec je čo prezentuje výrobca a druhé je čo zažíva užívateľ v reále. A, že Nokia Lumia 900 nedostanú plnohodnotný WP8 ? A načo ! Veď dnešné Lumie nemajú 2 jadrový procesor, NFC alebo slot na pameťovú kartu. Všetko ostatné software s WP8 budú mať. Tak netreba zúfať. Druhá otázka je ako to bude s cenou a ako rýchlo bude padať po uvedení nových prístrojov s plnohodnotným WP8. To je už na zváženie.
mmme
S mou Omnií 7 vydržím co nejdéle. Android mě nebere, Apple taky ne, nezbyde než čekat kam se WP8 posune za rok. Lumia 900 se mi líbí. Tipuju že se do konce roku prodá dobrejch deset kousků, z toho šest před Vánoci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze