Nokia Lumia 900 v nové reklamě Smartphone Beta Test

Vtipná a nesmírně kontroverzní série reklam Smartphone Beta Test ve své době vzbudila velkou odezvu publika. Nokia v nich totiž popichovala konkurenci a od té doby byly všechny reklamy již oficiálně staženy. Finský výrobce ale nehodlá usínat na vavřínech a nyní startuje zbrusu novou reklamu, zaměřenou na model Lumia 900.

Nová Nokia Lumia 900, následovník úspěšného modelu Lumia 800, se dostane na trh již brzy a je tedy zapotřebí jej pořádně rozšířit v podvědomí zákazníků. Zatímco předchozí vlna reklam vypadala spíše jako amatérské záběry, tentokrát na to šla Nokia trochu jinak a více profesionálně.

V reklamě je k vidění chlapík, který používá stejný smartphone, jako všichni ostatní. Ten mu však dovoluje ukázat svou individualitu a unikátnoust osoby, která rychle mizí, když se na obrazovce objevuje žena se stejným přístrojem.

TIP: Podívejte se také na naše první dojmy a preview.

Nokia tím chce samozřejmě poukázat na dominující přístroje s Androidem a iOS, jež se stále více začínají podobat jeden druhému. Mizí unikátní zážitek a pocit, který se výrobce snaží vrátit na trh s „překrásně jinou“ Lumií 900. Na konci reklamy se navíc poprvé objevuje kousek modelu v bílém provedení.

Nokia Lumia 900 by se měla objevit na českém trhu v průběhu května letošního roku a přinese procesor s taktem 1,5 GHz, 512 MB operační paměti, 16 GB interního úložiště či 8 Mpx fotoaparát. Samozřejmostí bude nejnovější verze systému Windows Phone.

Zdroje: wpcentral.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze