Nokia Lumia 900 dorazí do Evropy včas, říká Nokia (aktualizováno)

3

Finský výrobce sdělil zpravodajskému webu v3, že se očekávaná Nokia Lumia 900 dostane do Británie o něco později, což může platit i pro zbytek Evropy. Informace nakonec Nokia vyvrátila. V USA se model již nějakou dobou prodává a podle všeho velmi úspěšně.

Nokia zdržení popírá - aktualizováno 25.4.2012 - 15:30

Nokia oficiálně prohlásila, že dnešní zvěsti o zdržení očekávaného smartphonu Nokia Lumia 900 pro britský trh nejsou pravdivé a přístroj by se měl objevit v prodeji co nevidět. Nedorozumění prý nastalo kvůli některým dodavatelům, kteří na internetu nastavují data vydání připravovaných telefonů, jež často nejsou oficiální. Přesné datum zatím známo není, je ale dost pravděpodobné, že se Lumia 900 objeví v Evropě na začátku května.

Původní informace z 24.4.2012 - 12:07

Obří prodeje v Americe jsou vlastně důvodem, proč se Lumia 900 do Evropy dostane až 14. května. Poptávka je totiž tak velká, že mají distributoři problémy s dostatečným počtem přístrojů na skladech, což se odráží i na jejich příchod k nám.

„Ohromující poptávka po modelech Lumia 900 s AT&T se bohužel negativně odráží na jejich dostupnosti v Británii,“ řekl tiskový mluvčí společnosti. „Nokia Lumia 900 by se nyní měla dostat na britský trh 14. května.“

TIP: Přečtěte si také naše preview na Lumii 900 a dojmy z výstavy.

Je velice možné, že se podobné datum vztahuje i na zbytek Evropy včetně České republiky, oficiálně to ale potvrzené nemáme. Nezbývá, než si pár týdnů počkat a doufat, že američtí zákazníci nebudou i nadále tak aktivní.

Zdroje: wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Roman
Pokud jí tady budou v podstatě rozdávat k paušálu jako v USA tak půjde na dračku taky.
Karel
Super telefon ! Už se nemůžu dočkat : )
Fanda
Pokud se ty prodeje Lumií a především windows founů, tak jdu do ní 100%. Nádherný telefon.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze