Nokia Lumia 900 v redakci: unboxing video a porovnání s Lumií 800

25

V redakci pro vás již testujeme novou Nokii Lumia 900, která se právě začala prodávat na českém trhu. Podívejte se na video zachycující rozbalování a první zapnutí telefonu. Lumii 900 si porovnáme také s menším a starším modelem Lumia 800 a nechybí ani několik fotografií pořízených 8 Mpx fotoaparátem novinky.

Nokia Lumia 900 je vlajkovým modelem finského výrobce pro tento půlrok a do představení prvních modelů s Windows Phone 8 to tak již zůstane. Zatímco zákazníci v USA mohou v rukou Lumii 900 třímat už takřka tři měsíce, čeští uživatelé se oficiálně dočkali až nyní. Představena byla již v lednu a v zimě jsme ji také na veletrhu v Barceloně vyzkoušeli. Nyní se dostává také na náš trh a do naší redakce. Než vám přineseme kompletní první dojmy, podívejte se na video zachycující rozbalování telefonu, stručnou prohlídku prostředí a také porovnání s Lumií 800.

Nokia Lumia 900 – unboxing

Design Lumie 900 je prakticky shodný s Lumií 800, zamrzí pouze rovné sklíčko displeje, které plynule nepřechází do boků telefonu, jako u osmistovky. Jeden z nejzajímavějších designových prvků je tak pryč. I tak to ale Lumii 900 velmi sluší a designově se jedná o velmi povedený telefon. Přikládáme také několik fotografií, zachycující naši redakční lesklou bílou Lumii 900. V prodeji budou také matná černá a modrá verze.

Nokia Lumia 900 v redakci

Novou Lumii 900 jsme bok po boku srovnali také s její menší kolegyní Lumií 800. Která se vám líbí víc?

Porovnání - černá Nokia Lumia 800 a bílá Nokia Lumia 900

Rychlý test fotoaparátu

Otestovali jsme také stručně fotoaparát nejnovější Lumie na našem trhu. První fotografie vyfocené novinkou naleznete níže.

Nokia Lumia 900 - první testovací fotografie

Brzy vám přineseme plnohodnotné první dojmy, srovnání s Nokií Lumia 800 a samozřejmě také recenzi. Už nyní se nás v diskuzi pod tímto článkem ale můžete ptát na vše, co vás ohledně Lumie 900 i systému Windows Phone zajímá.

Nokii Lumia 900 můžete zakoupit v obchodě Sunnysoft.

Diskuze ke článku
Concionator
Ta bílá jí sluší... Pro sebe bych ji možná nevolil, ale vypadá dobře. A ten systém je krásně rychlý! (to se mi obecně na WP hodně líbí)
Rýpálek
13000 kč za starý systém co bude maximálně upgradován na 7.8 v době kdy zde bude 8.x? Ne, děkuji...
Fanda
Je velká škoda, že Microsoft zveřejnil update na WP 7.5 tak nešikovně. Jak se již psalo na konkurenčních webech, tak si také myslím, že není důvod nekupovat telefony s WP 7.5, protože aplikace a hry na ni stále budou přibývat a stejně si většina kupujících koupí za rok či dva nový telefon a to si myslím, že s touto verzí vydrží. Vždyť dostanou kompletní WP8 - pouze nebudou fungovat věci, které zvládne pouze silnější procesor s více jádry. Co se týče Lumie 900, tak mě velmi mrzí, že s tímto telefonem přišla na náš trh až teď. Cena telefonu také není zrovna nízká a s touto "reklamou" to bude mít sakra těžké a bojím se, že to bude ještě větší propadák, než u Lumie 800 a přitom jsou to skvělé telefony. Přeji ji úspěch, ale rozhodně bych na něj nevsadil.
freeman
Nechápem prečo ľudia chcú silou mocou nosiť vo vreckách "pádla". Viď Lumia 900 alebo SGIII. Podľa mňa Lumia 800 bohate stačila na "len telefonovanie" email a internet. Veď milióny spotrebiteľov používajú 3.5 displej v "božských" Iphonoch a sú maximálne spokojný. Ono Steve Jobs nebol hlupák keď nedovolil väčší displej.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze