Nokia slibuje brzkou aktualizaci pro Lumii 920, vylepší foťák

10

Lumia 920 dokáže vytvořit bezesporu perfektně vypadající snímky, při nočním focení navíc nemá konkurenci. Přístroj ale stíhá bug, který snižuje kvalitu fotografií pořizovaných při normálním denním světle. Ať už je důvod jakýkoliv, Nokia o něm ví a plánuje brzké napravení.

Ještě v prosinci bychom se měli dočkat aktualizace PR1.1, která podstatně vylepší výslednou kvalitu a odstraní rozmazaný obraz. Ze srovnávacích fotografií níže, pořízených redakcí webu Engadget, lze vidět rapidní zlepšení a mnohem ostřejší obraz oproti výsledkům před updatem. Kromě fotoaparátu se aktualizace zaměří také na celkovou stabilitu a vylepšení LTE připojení.

TIP: Přečtěte si také naše preview na naše preview na Lumii 920.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
griswold
Na to, jak se nokia chlubila, je foťák nové lumie stejně pozadu za Galaxy S III, Note II i iPhonem 5. Smutné.
14mirko
no pokial viam tak sgsIII ma podobny fotak ako sgsII a to sa mi zda ze tu bolo pred casom vo fototeste s nokiou n8 a n8cka robila lepsie fotky. Takže si nemyslim, ze nieco ako fotak je vec ktorej mozu ostatne znacky konkurovat lebo nokia nema problem urobit na mobil nadcasovy fotak. A ak sa tento problem ktory tu istotne je pri týchto fotkach riesi aktualizaciou v kratkom čase tak v tom problem nevidim. Aj tak vsetci placu ze chcu mat podporu tu aspon vidiet u nokie ze sa na to nevyseru a hned to opravia aby boli v tomto smere top čo aj urcite su.
petr
Tak to hledim. Cetl jsem nekde, ze 920 ma super nocni fotky, taky sem jich par i videl a vypadaly ve srovnani s konkurenci o dost lepe. Ze ma nejake problemy s ostrosti, jsem nikde necetl. Kazdopadne je od Nokie pekne, ze na to nekasle a vyda update. Fakt to vypada, ze se u Nokie da s podporou pocitat a to je v dnesni dobe fajn :)
George
Ano podpora od nokie je prikladova, i kdyz by nemusela, tak se snazi vydat co nejdrive wp 7.8, dokonce uz nektere pristroje ji maji oficialne a pridala daleko vice vylepsenych funkci, dokonce vice nez slibovala. Za toto palec hore.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze