Nokia nabídne kvalitní sluchátka ve spolupráci s Monster

Finský výrobce Nokia spojil své síly s návrháři a inženýry společnosti Monster, aby nám v nejbližší době přinesli dokonalý inventář pro hudební labužníky. Dvojice sluchátek Nokia Purity doprovodí na trh nově oznámenou řadu Lumia a nabídnou údajně výbornou kvalitu zvuku.

Zvuk ale nebude to jediné, nad čím povzdychneme úžasem. Oba týmy se snažily vytvořit líbivý design, který by se dobře pojil s designem Nokia a barevnou paletou řady Lumia. Výrobce Monster, který bude sluchátka pro Nokii vyrábět, produkuje mimo jiné též sluchátka Beats by Dr. Dre, které začaly používat některé modely HTC (například Sensation XL nebo Sensation XE).

Kvalita zvuku je neuvěřitelná. Monster má bohaté zkušenosti v oblasti produkce a výroby sluchátek a spolu s nově oznámenými modely značky Nokia se jedná o nebývalý hudební zážitek,“ řekl Andrew Cresswell, vedoucí divize Nokia Smart Devices.

V nabídce bude dvojice sluchátek. Klasické špuntovky Nokia Purity Stereo Headset jsou lehounké a bez problémů izolují okolní hluk díky pěti druhům gumových nástavců do uší. Budou nabízeny v bílé, černé, modré a fialové, aby dobře ladili s modely Lumia.

V jejich repertoáru najdete také integrované ovládání hlasitosti, hudby a hovoru. Díky dostatečně dlouhému kabelu a 3.5 mm Jack konektoru půjdou bez problémů připojit takřka kamkoliv.

Druhý model sluchátek Nokia Purity HD Stereo Headset to myslí s kvalitou zvuku o něco více vážně. Sluchátka jsou vyrobena z kvalitních materiálů, chlubí se integrovaným ovládáním, širokým frekvenčním rozsahem v rozmezí 20-20 000 Hz a repráčkem s průměrem 40 mm.

Oba druhy půjdou do prodeje s novou řadou Nokií v posledním čtvrtletí letošního roku za cenu od 100 do 200 EUR. Cena ani dostupnost pro český trh ještě stanovena nebyla.

Zdroje: wmpoweruser.com, press.nokia.com, press.nokia.com, conversations.nokia.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze