Mapy Nokia HERE jsou nyní dostupné na Samsung Galaxy telefonech

25

Již delší dobu se čeká, až navigace HERE od Nokie dorazí i na Android. To se nyní stalo, ale pouze částečně, protože exkluzivitu mají zatím majitelé zařízení Samsung Galaxy, kteří si aplikaci můžou stáhnout skrze Samsung Galaxy Apps Store.

Čeká se na ně s velkým očekáváním, a také není divu. Mluvíme o mapách Nokia HERE, které se nyní dostávají i na Android, ale v současné době jsou omezené na telefony z řady Galaxy od Samsungu, protože je aplikace dostupná pouze skrze obchod Samsung Galaxy Apps Store. Navigace je velmi oblíbená a pro některé uživatele dokonce důvodem, proč skončili na platformě Windows Phone.

TIP: HERE Mapy pro Android se blíží, unikla první beta verze

Takto vypadají mapy Nokia HERE na Androidu

Mapy HERE můžou fungovat i offline, což je jedna z hlavních zbraní, protože nativní Google Mapy na Androidu sice umějí fungovat v offline režimu, nicméně si můžete do paměti uložit pouze omezený výřez mapy. Na to Nokia naráží i ve svém oficiálním blogu poznámkou „Nemusíte být online (ajéje),“ kterým tak nepřímo naráží na Google Mapy. Aplikace by měla fungovat na všech telefonech z řady Galaxy s operačním systémem Android 4.1 a novější, 1 GB RAM a také samozřejmě přístupem do Samsung Galaxy Apps Store. Pokud se vám navigace v obchodě ještě nezobrazuje, pak to zkuste za několik hodin nebo dní, jelikož aplikace se rozšiřuje postupně.

Zdroje: 360.here.com

Diskuze ke článku
Jakub Herget
Jakub Herget
Takže Samsung pod 1GB mají smůlu?
Pivo
No, tak ro lituji uživatele Samsungu. Tipuji že tak 50% Samsungů nemá 1 GB RAM. Může to být naschvál limitace od Samsungu, aby si koupili dražší mobili nebo technická limitace?
P.
Včerejší testování na S3 Neo, ujetí 20km a baterka o 10% dole. Na L925 ujetí asi 100km, baterka o 90% dole. V podstatě je to pro mne nepoužitelné. Se Sygic ujedu cca 5x více a baterka se drží lépe a vůbec není tak vycuclá.
Spytihnef
Ale to je zatím jen nějaká beta verze ne? Nebo tak to já aspoň vidím v Apps Store.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze