Nokia N8 nově i v růžové: oficiální fotografie (aktualizováno)

7

Nokia uvádí na trh další barevnou variantu top-modelu N8, který tak bude k dostání již v šesti barvách. Nejnovější barvou je růžová, kterou Pantone vyhlásilo barvou roku 2011. K dispozici budou i speciální aplikace a témata.

Nokia tímto krokem příliš nereflektuje výsledky ankety, kterou nedávno Nokia zveřejnila na webu Nokia Conversations. V hlasování totiž dostala růžová paradoxně nejméně hlasů a s přehledem vede červená varianta. Uvidíme, zda se dočkáme za nějaký čas i té. Zatím zde však máme výraznou a takřka výhradně ženskou růžovou variantu. Nokia navíc přidá růžové téma Little Pink Diva Theme a růžové hodiny Pink Neon Clock (obojí za poplatek ke stažení na Ovi Store). Připravena bude též módní aplikace Elle pro poslední novinky ze světa módy a stylu.

TIP: přečtěte si podrobnou recenzi Nokie N8

Nokia N8 v růžové: jak se vám líbí?

Z oficiálních fotografií je navíc vidět, že růžová N8 již bude dodávána s novou verzí Symbianu Anna. V České republice zatím růžová varianta není dostupná a prozatím nemáme informace o datu zahájení případného prodeje u nás. Z Jak se vám nová růžová N8čka líbí?

Nokia N8 můžete zakoupit na značkovém e-shopu Nokia

Zdroje: mynokiablog.com, phonearena.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Vlastimil
Tak tahle je nádherná. Zatím se mi nejvíce líbila oranžová ,ale tato růžová je ještě hezčí. I když je spíš pro dámy tak bych asi neodolal :)
Pepík
Krásná barva, jsem odpůrce nokie, ale toto se mi líbí
kubik
No nokia v poslednej dobe prekvapuje samimi neocakavanimi vecmi ale nic proti a ta barba je zaujimava, konecne nieco nove
guatemala
nádhera! aká krásna farba! na fotkách to vyzerá jednoducho super, chcela by som to vidieť aj vlastnými očami :D:D:D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze