Nokia N8 dostává oficiální update fotoaparátu (aktualizováno)

Královna fotomobilů – Nokia N8 – se v těchto dočkala významného updatu svého fotoaparátu. Všichni uživatelé se mohou těšit na pozměněné prostředí a lepší video.

Nokia N8

Čtěte: Recenze Nokia N8: zahoďte netbooky! (recenze)

Po aktualizaci celého systému na nový Symbian Anna se špičkový model N8 dočkává další pozornosti. Aktualizace se dočkala aplikace fotoaparátu. Nejzásadnější novinkou je především modernizované prostředí, které usnadní ovládání fotoaparátu a jeho nastavení. Nokia N8 se tak zbaví jednoho z největších neduhů. Druhá inovace se týká záznamu videa. Nově je snímkovací frekvence 30 snímků za vteřinu a přítomno je i kontinuální zaostřování. Vylepšení videa sice možná mnozí z vás mají již dávno, nicméně až do této chvíle šlo o neoficiální vylepšení.

Nové prostředí fotoaparátu

Aktualizaci fotoaparátu z Nokia Beta Labs rozhodně doporučujeme stáhnout a nainstalovat. Pokud jste majiteli Nokie N8, neváhejte a podělte se v diskuzi s ostatními čtenáři o vaše postřehy z aktualizace.

Aktualizováno

V Nokii bohužel aktualizaci špatně nakonfigurovali a nahrávání videa je tak stále pouze rychlostí 25 snímků za vteřinu. Nokia ale na Beta Labs slibuje velmi brzkou opravu.

Zdroje: betalabs.nokia.com

Diskuze ke článku
mirda
takže video stále jede v 25 snímcích a autofocus funguje jenom při zvolení makra. ale v beta labs už se pracuje na nové verzi, nokia naslouchá uživatelům, co by si přáli ve foto aplikaci zlepšit
mob
me to psalo pri instalaci chyba aktualizace asi je to proto ze mam nainstalovany hack fotaku ale stejne pochybuju ze vylepsili i fotky a poku ano tak urcie nebudou vypadat lip nez s hackem takze ja to nechavam jak mam a na ostreni videa pouzivam camerapro
Marty666
Už je ten update v pořádku a běží to 30 snímků/s.
Ales
Jak jste oficialne updatovali fotak? Vsechny updaty jsem vyzkousel a nic mi nebylo nabidnuto. Diky za odpoved.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze