Nokia možná chystá dual SIM variantu Lumie 720

2

Ačkoliv mobilní divizi Nokie koupil Microsoft, nové modely řady Lumia se stále chystají. Střední třídu by v dohledné době mohla obohatit Lumia 720 ve variantě s podporou dvou SIM karet, což by byla vůbec premiéra u chytré telefonu finského výrobce.

S informací přišel známý Twitter účet Evleaks, který uvedl, že Nokia zřejmě plánuje svůj aktuální model Lumia 720 také ve variantě se dvěma sloty pro SIM karty. Lumia 720 byla mimochodem představena na veletrhu MWC 2013 v Barceloně a vyniká kompaktním tělem, kvalitním fotoaparátem a silnou baterií. Její potencionální úspěch nicméně brzdí cena, která je takřka stejná jako u lépe vybavené Lumie 820.

Přečtěte si: Recenze Nokia Lumia 720 – Kvalitní, ale drahá střední třída

Nokia Lumia 720 - fotografie současné varianty s podporou jedné SIM karty

Dual SIM variantu by jistě mnoho uživatelů uvítalo. Kombinace operačního systému a dvou SIM karet je v Evropě stále velmi vzácná. Například se systémem Windows Phone 8 tuto možnost aktuálně ani nemáme. Plány na uvedení Lumie 720 Dual SIM podporuje dřívější rozhovor, ve kterém Stephen Elop uvedl, že dvousimkové telefony jsou například na indickém trhu důležité. Je tedy možné, že se již brzy takové Lumie dočkáme.

Zdroje: mynokiablog.com

Diskuze ke článku
kiki
mozno aj to je dovod preco sa uz 720 na oficialne na nokia-obchod.cz nepredava ,
BigTcz
A ony WP umí dualsim? Spíš je to utopie, řekl bych

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze