Nokia údajně pracuje na Lumii s podporou dvou SIM karet

30

Lumiím od Nokie se v posledním roce začíná více dařit. Rozšířilo se portfolio a zlepšily prodeje. Další pozitivní impuls by mohl přijít již v první polovině příštího roku. Spekuluje se totiž, že Nokia pracuje na Lumii s podporou dvou SIM karet.

Nokia logo

S informací přišel již velmi dobře známý zdroj spekulací, Twitter účet Evleaks. Ten v krátké zprávě uvedl, že Nokia plánuje Lumii s Windows Phone 8.1, která nabídne podporu dvou SIM karet. Zároveň se objevila také informace, že by se tento model měl jmenovat Moneypenny, což je klíčová informace. O Nokii Moneypenny jsme poměrně nedávno již slyšeli. Jde o jeden ze dvou modelů, který má stát v čele při startu Windows Phone 8.1. Těšit se máme údajně i na 3D gesta. Podrobnější informace najdete v našem dřívějším článku.

Pokud se Nokia Lumia MoneyPenny, což je samozřejmě pouze kódové označení, představí, očekává se nasazení spíše na rozvojových trzích, kterým je například Indie. Dostupnost v západní či střední Evropě se aktuálně jeví jako nepravděpodobná, nicméně kdo ví. Třeba nás Nokia překvapí.

Zdroje: phonearena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Kovboj
Konečně!! Toto WP a já potřebiji jako sůl.
Jura
Je to sice mimo téma, ale dal bych redakci typ na článek.
Včera byl zahájen prodej telefonů Jolla. Na zahraničních a některých českých webech o tom psali již včera a dokonce přidávali i odkaz na živé vysílání.
hatred
Výborně:-) Nokia začíná cílit na jednotlivé lidi, což je dobře.
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Nemali by už páni novinári písať že na budúcich mobiloch pracuje Microsoft ? A nie Nokia ! Lebo tá už skončila.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze