Nokia Lumia 920 v nejnovější reklamě fotí lépe, než konkurence

28

Microsoft začíná reklamovou vlnu, kterou útočí na většinu konkurence napříč mobilním trhem. Před několika dny to byla reklama na tablety s operačním systémem Windows RT, nyní se na oficiálním YouTube kanálu objevuje reklama nová. Ta pro změnu vychvaluje schopnosti fotoaparátu přístroje Nokia Lumia 920 a drtí nadějně vypadající konkurenci.

V reklamě se Lumia 920 srovnává s dalšími dvěma špičkovými smartphony – Galaxy S III od Samsungu a iPhonem 5 od Applu. Všechny fotí jednu a tutéž scénu s hrstkou bruslařek a podivným chlápkem s maskou prasete. A jak lze předpokládat, fotografie pořízené konkurencí jsou tmavé a nepoužitelné, zatímco Lumia 920 představuje téměř ideální výsledek.

Jsme rozhodně zvědaví, co vymyslí Microsoft i nadále pro propašování systémů Windows 8 a Windows Phone 8 do našich hlav.

Zdroje: youtube.com

Diskuze ke článku
Jenda Lumia 800
Porovnání pěkné, Lumie 920/925 prostě v horších světelných podmínkách fotí lépe. Jediné co nevím jestli se tomu dá úplně věřit. Přeci jen by se na ostatních telefonech dalo upravit nastavení, tak aby ty fotky vypadali hůře. Chci L925 takže jsem rád že fotí výborně ale nevím jestli to nastavení u zbylých telefonů bylo nastaveno nejlépe.
luke
lol.. jak ta kompozice je dělaná tak, že je vše v pohybu.. not cool. Chtěl bych vidět HTC ONE.
botacek
Na S3 pri funkci slabého osvětlení je možné i takovou scénu vyfotit, ale windows phone 8 a 920 jsou asi best :-D Mel jsem N8 a byla skvělá na focení psaní sms a volání, ale jinak to byl zasekany telefon bez podpory aplikací bohužel.
Jojo
Hm, tak MS v poslednych mesiacoch riadne investuje do reklamy, aspon mne sa to tak zda.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze