Nokia Lumia 920 a test stabilizace videa ve srovnání

12

Připravovaná vlajková loď finského výrobce je rozhodně jedním z nejočekávanějších smartphonů s operačním systémem Windows Phone 8. Kromě zřejmých hardwarových vylepšení se však máme těšit i na skvělý fotoaparát, který přinese mnoho užitečných funkcí včetně stabilizace obrazu.

Kvalitní OIS je v mobilních zařízeních prozatím velmi vzácná věc a jedná se o velký krok kupředu, což Nokia ví moc dobře. Po modelu 808 PureView tedy chce stabilizaci kvalitově posunout ještě výše.

TIP: Přečtěte si více o připravované Lumii 920.

Ven se dostalo nové video, ukazující test stabilizace v jedoucím autě. To však bylo od té doby schováno do soukromí, takže vám místo něj nabízíme tři srovnávací videa, kde je práce stabilizace dobře vidět. Jedná se o srovnání Lumie 920 a tří současných špiček mobilního trhu – iPhonu 5, HTC One X a Samsungu Galaxy S III.

Jak můžete vidět ve videích, rozdíl práce fotoaparátu Lumie oproti konkurentům je opravdu znatelný a zapnuté OIS dělá i třesoucí se záběr dobře sledovatelný, zatímco soupeři se kymácejí podstatně více. Pořádně si však fotoaparát nové Nokie otestujeme až v redakci.

Zdroje: m.wpcentral.com

Diskuze ke článku
MX
Lumia je nejlepší, to je mimo diskuzi. Ovšem špatně se mi dělá ze všech :-)
tomm1k
ty videa jsou pěkně starý...jste asi oběvily ameriku.Pochází se stránek Engadget, kde právě tyto vlastnosti porovnávali...článek jsem na oněch stránkách četl už snad víc než před měsícem.
Vlastimil
To je starý. To už jsem viděl před mnoha týdny :D
15k3
No pěkná věcička to je ta stabilizace.
OT: no a co, že už to bylo před x týdny, já to třeba neviděl -> tak mě to zaujalo -> a nestěžuji si

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze