Tajná Nokia 800 s Windows Phone 7: nové fotografie (aktualizováno)

Zbývá ještě týden do představení nových Nokií s operačním systémem Windows Phone 7.5 a opet se objevily první fotografie jedné z nich. Je to Nokia 800, která by jako by z oka vypadla Nokii N9. Nějaký ten rozdíl se mezi nimi však najde.

Nové fotografie - Aktualizováno 25.10.2011

Den před představením nového telefonu se na internetu objevily nové živé fotografie modelu 800 se systémem Windows Phone. Podle některých zdrojů má být navíc celé tělo telefonu kompletně kovové, na rozdíl od polykarbonátu u Nokie N9. Jak to bude ve skutečnosti, se dozvíme už zítra.

Původní text z 20.10.2011

Bývá již téměř tradicí, že se před uvedením nějaké novinky v předstihu objeví její fotografie na internetu. A ani Nokia není výjimkou, už dnes si můžete prohlédnout fotografie plánované Nokia 800. Bude k dispozici ve třech barvách (černá, modrá, růžová), její design vypadá prakticky stejně, jako již vydaná N9 s operačním systémem MeeGo.

Nokia 800 v černé a růžové

Pokud Nokii 800 porovnáme s Nokií N9, vidíme rozdíl na pravé boční straně, kde se nově nachází tlačítko spouště fotoaparátu. Změna je i v prostoru pod displejem, kde jsou tři kapacitní tlačítka (Zpět, Domů a Hledej).

Všimněte si spouště fotoaparátu

Pokud se dobře zadíváte na pohotovostní obrazovku, všimnete si něčeho neobvyklého? Ti bystřejší z vás možná poznají, že použité písmo není font Segoe, který Microsoft standardně u Windows Phone telefonů používá. Jde o font, který naopak bude používat standardně ve svých telefonech Nokia. Microsoft se s Nokií v rámci exkluzivního partnerství na podobných drobných změnách systému už předem dohodl, žádný jiný výrobce WP7 komunikátorů tuto výsadu zatím neměl, a pravděpodobně ani mít nebude.

Nokia N9 můžete předobjednat na značkovém e-shopu Nokia

Zdroje: pocketnow.com, thenextweb.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze