Nokia Lumia 800 hlásí nový update, opravuje zvukový bug

2

Zatím poslední aktualizace firmwaru smartphonu Nokia Lumia 800 se postarala o řadu vylepšení a odstranění chybek v systému. Polepšila se výdrž, občasné záseky systému a lépe na tom měl být i zvuk. V poslední oblasti se však po updatu objevilo několik dalších bugů, které hodlá Nokia co nejdříve odstranit.

Proto uvolnila nejnovější update, který aktualizuje firmware na verzi 12072. Ten odstraňuje všechny chybky, na které se minule zapomnělo a především stabilizuje hlasitost, která byla kvůli jednomu bugu kolísavá.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi na model Lumia 800.

To ale podle všeho nejsou jediné změny. Novinky se dočkal například fotoaparát, který nyní dokáže automaticky detekovat kmitání elektrického zdroje světla na frekvencích 50 a 60 Hz, pokud máte zapnutou funkci jeho redukce. Lépe je na tom i nabíjení, přístroj nyní lépe rozpoznává nabíječku.

Podle Nokie je aktualizace již k dispozici a měla by postupně dorazit ke všem uživatelům smartphonu. Zatím se ale neví, kde se update začne šířit a kam se bude přesouvat dál. Pokud jste ale nedočkaví, můžete si jej stáhnout a nainstalovat manuálně.

Zdroje: mobiletechworld.com

Diskuze ke článku
Pavel
A stane se něco když jsem nedočkavý a nainstaluji si ji manuálně? Nějaký problém?
MAge
Spíš by měli konečně udělat něco s tím fotoaparátem. Výsledné fotky neodpovídají papírové specifikaci ani kvalitou nedosahují svého bratříčka N9.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze