Nokia N9 a její MeeGo podrobně na videu

3

Patříte-li mezi fanoušky výrobce Nokia a zajímá vás, jak na modelu N9/N950 běží operační systém MeeGo-Harmattan, pak jste tu správně. Na YouTube se objevil příval videí a ukázek každého zákoutí tohoto skvělého systému založeného na Linuxu.

První video je sice ve francouzštině, ale dává vyčerpávající půlhodinový pohled na veškeré náležitosti systému. Podíváme se na oznamovací lištu, zamykací obrazovku, telefonní číselník, prohlížeč, kalendář, email, fotoaparát, hudební přehrávač a vůbec všechno, co v systému vidět lze.

Poté bude následovat představení tohoto systému po částech a více přehledně. Tentokrát budou videa rozdělena na jednotlivé kategorie a taktéž spatříte vše potřebné. A dojde i na Angry Birds.

Nokia N9 by měla být dostupná už v září, ale na jakékoliv konkrétní informace ohledně dostupnosti a ceně v České republice se budeme muset ještě počkat. Nokii N9 jsme měli možnost v den jejího představení podrobně vyzkoušet. Podívejte se na naše první dojmy s Nokií N9

TIP: přečtěte si podrobné preview Nokie N9

Třicetiminutová prezentace

Audio/video přehrávač

Kontakty

GPS optimalizované pro řízení

Fotogalerie

Webový prohlížeč

Profily a účty

Email, členění skladeb a kontaktů, vyhledávání

Angry Birds

Zdroje: mynokiablog.com, mynokiablog.com

Diskuze ke článku
pudl
co to je platné, když se stejně čeká na Nokii s Mangem, takže, jak říkal Elop, N9 je první a poslední.
Mellow
Protoze nekomu nemusi vadit ze je prvni a posledni.. telefon zda se bude, funguje, jakasi podpora take bude. Nevim proc by pri kupovani telefonu mela byt podminka, ze si za dva roky budu moct koupit jeho nastupce (nekupuji novy telefon kazdy rok pred Vanoci, kdyz vyrobce predstavi novou generaci telefonu,. takova ovce nejsem). Telefon se mi osobne libi za neobvykle vyreseny kryt a jednoduhy OS..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze