Nezbytná inovace. Samsung brzy představí odolný Galaxy Xcover 4S

5
Nezbytná inovace. Samsung brzy představí odolný Galaxy Xcover 4S
  • Samsung po dvou letech omladí odolný Galaxy Xcover
  • Hlavními novinkami bude lepší fotoaparát, USB-C a více paměti

Odolných telefonů není nikdy dost a Samsung zřejmě již velmi brzy představí svou novinku. Jak napovídá samotný název, ale i vzhled z uniklých obrázků, příliš se měnit nebude. Poslední opravdu odolný smartphone s logem Samsungu byl představen před dvěma lety, šlo o Galaxy Xcover 4. Nástupce se bude jmenovat Galaxy Xcover 4S a obmění zřejmě jen paletu nabízených barevných variant. Nijak zásadně se nebudou lišit rozměry, neboť displej bude mít nadále 5 palců, poměr stran 16:9 a HD rozlišení. Pod zobrazovačem bude trojice klasických gumových tlačítek, která jsou pro ovládání špinavými prsty či rukavicemi ideální.

Samsung Galaxy Xcover 4S

Na levém boku si lze povšimnout křiklavě oranžového tlačítka, které bude moci sloužit ke spuštění libovolné aplikace. Zájemce však jistě zajímají nějaké inovace. Posílí hardware, byť jen nepatrně. Nasazen má být dle winfuture.de Exynos 7885, 3GB operační paměť a 32GB úložiště. Předloňský model měl menší RAM a například poloviční úložiště. Rozhodně lepší bude 16megapixelový fotoaparát se slušnou světelností f/1.7. Poslední novinka spočívá v nasazení moderního USB-C. Telefon je nadále pogumovaný a hravě splňuje vojenský standard MIL-STD 810G, který zaručuje odolnost vůči pádům. Samozřejmostí je také stupeň krytí IP68, voda ani prach telefonu nevadí.

Samsung Galaxy Xcover 4S

Chystaný Samsung Galaxy Xcover 4S bude mít hmotnost 172 gramů a v těle skryje baterii o kapacitě 2 800 mAh, která bude uživatelsky vyměnitelná. V prodeji se má na prvních trzích objevit již 12. června za zhruba 250 eur, což je přibližně 6,5 tisíce korun. Jde o očekávanou částku s ohledem na odolnost a především předchozí model.

Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
XCover je přesná ukázka toho, jak odolné mobily nedělat. Malá baterka, slabý procesor...
Martin
Jeden model loni předloni,měl naprosto otřesný displej,podle úhlu a barevného podání buď hodně mizerné IPSko nebo hůře TN.
Totální výsměch za danou cenu...Samsung zkoušel co si zákazníci nechají líbit,prodeje mu to také ukázaly.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze