Netradiční prezentace Hisense C30 ROCK Lite na MWC 2018

1
Netradiční prezentace Hisense C30 ROCK Lite na MWC 2018
  • Abyste zaujali kolemjdoucí návštěvníky, musíte být opravdu vidět
  • Netradiční způsob prezentace zvolil výrobce Hisense
  • Návštěvníci mohli odolný model C30 ROCK Lite házet přímo na kameny do vody

Zaujmout kolemjdoucí návštěvníky veletrhu MWC v Barceloně není vždy snadný úkol. Ještě těžší je ve chvíli, kdy ve skutečnosti nemáte nijak zvlášť zajímavé portfolio a pak musí na řadu přijít kreativita.

Tento příklad se týká například modelu Hisense C30 ROCK Lite. Jedná se o zcela běžný odolný smartphone s certifikací IP67, o jehož existenci fakticky ani nemusíte vědět. Podobných zařízení jsou na trhu doslova stovky. Díky netradiční prezentaci jsme si ho však všimli.

Výrobce Hisense na svůj stánek připravil skluzavku přímo do nádrže s vodou a kameny a návštěvníci si mohli odolnost telefonu sami vyzkoušet. A vězte, že zájem o testování nebyl zrovna malý! Mnoho lidí si chtělo vyzkoušet hodit telefon do vody a vyzkoušet si tak slibovanou odolnost IP67.

Na prezentaci tedy opravdu záleží a na takto velkých akcích to platí dvojnásob. Pokud máte zařízení, kterých jsou všechny čínské nákupní servery doslova přecpané, musíte na to jít trochu od lesa. Dát do toho ně o vlastního, nějaký zajímavější nápad. Protože právě propagace, prezentace a image to odděluje úspěšné výrobce od těch neúspěšných.

Hisense C30 ROCK Lite

Rozměry153 × 75 × 8 mm, 153 g
DisplejTFT IPS, 5" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát8 Mpx, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
Procesor4×1,3 GHz
PaměťRAM: 2 GB, úložiště: 16 GB, microSDXC
Akumulátor3 900 mAh
Diskuze ke článku
LUTZ
Recenze fajn. Pozor na partnera SMARTY.CZ, dělají si tady reklamu. Prodejce SMARTY.CZ jsou již delší dobu podvodnou firmou s prodejem telefonů, tabletů. Výrobky vědomě prodávají se skrytými vadami. Jakmile budete mít problémy s reklamací u této společnosti a nebude zapříčiněna Vaší chybou, ale skrytou vadou výrobku. Nic od nich nedostanete, pouze s Vámi budou hrát hru na schovávanou a přehazovat si Vás jako horký brambor mezi obchodem SMARTY.CZ a pojišťovnou, budou hrát o čas, aby Vaše záruční doba rychle uplynula. Zároveň upozorňuji, neplaťte u nich navíc pojištění telefonu, nic Vám nedají - servisní opravny mají podplacené již předem. Raději si připlaťte korunu navíc a kupte si telefon např.: u Alza.cz nebo u jiných ověřených obchodníků. Dále firma SMARTY.cz negativní hodnocení zákazníku úmyslně maže.... Hezký den.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze