Displeje 18:9 už najdeme všude, důkazem je například Hisense Infinity H11

8
Displeje 18:9 už najdeme všude, důkazem je například Hisense Infinity H11
  • Displeje s poměrem stran 18:9 jsou jedním z klíčových parametrů tohoto roku
  • Nové smartphony s tímto typem displeje se objevují v nabídce každého z výrobců
  • Zajímavým příkladem může být neznámé Hisense a jeho model Infinity H11

Značku Hisense pravděpodobně mnoho z vás nezná a podle našeho názoru je to určitě škoda. V jejich nabídce se nachází několik zajímavých telefonů, které se sice nejspíš na český trh nepodívají, ale zaslouží si pozornost. Model Infinity H11 jsme si vybrali především kvůli jeho designu, který nás vcelku oslovil a hlavně – tento telefon používá displej s poměrem stran 18:9!

Hisense Infinity H11 – MWC 2018

Může se vám to nelíbit, můžete na to nadávat, ale to je tak vše, co s tím můžete dělat. Displeje s poměrem stran 18:9 jsou zkrátka budoucnost a stávají se novým mobilním standardem. Nám tento krok vůbec nevadí, spíše naopak. Displeje tak mohou zůstat rozumně velké, ale telefon není tak široký a pohodlněji se ovládá.

To samé platí také o Hisense Infinity H11. Jedná se o velmi dobře zpracovaný smartphone s operačním systémem Android a solidním hardwarem, který čítá například Qualcomm Snapdragon 430, 3 GB RAM nebo 32 GB vnitřní paměti. Tento telefon s cenovkou kolem 200 $ se však snaží bodovat především svým displejem.

Ten má již zmíněný poměr stran 18:9, rozlišení HD+ a celkově velmi dobré zobrazovací schopnosti. Obligátní čtečku otisku prstů na zádech doplňuje ještě 12Mpx fotoaparát nebo 3 400mAh baterie. Značka Hisense je tak naprosto typickým příkladem toho, že i menší a méně známí výrobci mohou vyrobit po hardwarové stránce skvělé přístroje za rozumné peníze.

Diskuze ke článku
Petr
Tento trend odstartovalo minulý rok Lg na stejném místě, Dobrá práce Lg
Carda
Tak jak někteří nadávají na výřez v displejích tak Já už jsem přímo alergický na to číslo 18:9 a v tomhle článku jsou tyhle čísla snad všude nejen že tyhle nudloidní displeje jsou na nic a ani se na tom nedá dívat na video bez pruhů ale zároveň ty přístroje vypadají všechny stejně jako třeba tenhle číňák se nějak moc podobá většině letos představených mobilů a kupodivu dokonce jednomu z naposled představených Asusu no hrůza prostě. Opravdu to nikomu není blbí aby v obchodech vypadali všechny mobily vedle sebe stejně prostě jen nudloidní displej se čtečkou na zádech bez nápadu? Zepředu ani nejde poznat kdo to vyrábí dokud se nepodívate na štítek a nebo tam není nějaká kravina typu výřez v displeji to je teda trend.
Petr
To je váš názor, ale spoustě lidí tento trend vyhovuje a mně taky, sám mám s8 a na to že má 5,8 palce, tak se dá ovládat jednou rukou.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze