Nelíbí se vám kapky ani průstřely? ZTE na to jde originálně

8
Nelíbí se vám kapky ani průstřely? ZTE na to jde originálně
  • ZTE Axon V concept umisťuje čelní kamery vedle displeje
  • Dvojice kamer je označena jako 3D
  • ZTE by se tak mohlo přiblížit 100% pokrytí displeje

Žijeme ve zvláštní době. Mezi výrobci telefonů se rozpoutal zápas o co nejvyšší pokrytí čelní plochy displejem, jako by snad těch pár milimetrů navíc mohlo přinést zásadní změnu. Jenže těsně u okrajů jsou nejrůznější senzory a hlavně pak čelní kamera, a tak začaly vznikat nejrůznější „notche“, kapky a průstřely.

Mnozí se ale nehodlají smířit s tím, že linii displeje cokoli narušuje. Zřejmě taková skupina existuje v ZTE, a tak alespoň na papíře vzniklo něco, co daný problém řeší opravdu originálně. Jak informuje notebookitalia.it, ZTE Axon V je stále jenom koncept, ale pokud by se začal vyrábět, pak by byl osazen OLED displejem s úhlopříčkou 6,8 palce a poměrem stran 21:9.

ZTE Axon V

Daleko více ale zaujme výstupek na pravém boku. Aby bylo jasno: není to vysouvací ploška, ale pevná součást rámu přístroje, která ukrývá dvojici fotoaparátů. Jeden je standardní a druhý pravděpodobně měří hloubku ostrosti, protože je tato dvojice označena jako „3D camera“. Spekuluje se, že by si firma nedala tolik práce s vymýšlením konceptu do šuplíku. Je proto pravděpodobné, že se v dohledné době telefon stane skutečností.

Diskuze ke článku
Tomáš Jedno
Tomáš Jedno
Třeba půjde ten výčnělek odlomit a mít telefon bez zbytečných předních foťáků ;)
Allname
Originální a ani mi to tak hrozný nepřijde.
Bukkake Sun
Do Wen Blade [du ven blejt]
Tyler
Nope, nope, nope.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze