Nejtenčí smartphone Oppo Finder i v bílé barvě. Jak se vám líbí?

7

V červenci jsme vás prostřednictvím článku informovali o tom, jak jeden z nejtenčích smartphonů současnosti Oppo Finder zastane roli domácího kutila, který zatlouká hřebík. Zatím jsme tento smartphone mohli spatřit v černé barvě. Ovšem výrobce připravuje i bílou variantu, která je bez okolků opravdu krásná. Co myslíte vy, čtenáři?

Oppo Finder - v bílé barvě. Líbí se vám?

Oppo Finder v současnosti drží prvenství v podobě nejtenčího smartphonu, který se nyní nachází na prodejních pultech. Jeho "anorektická" tloušťka činí 6,65 milimetrů. Ovšem tloušťka není jediný zajímavý parametr tohoto zařízení. Je až k nevíře, jak se do takto tenkého těla se dokázala vměstnat výbava hodná špičkového zařízení. Pro okraj za zmínku stojí říct, že nechybí třeba 1,5 GHz dvoujádrový procesor, 4,3 palcový dotykový Super AMOLED displej či 8 megapixelový fotoaparát.

TIP: Nejtenčí smartphone světa Oppo Finder zatlouká hřebík (video)

Výrobce nyní připravuje druhou bílou variantu. První várka telefonů by na pulty prodeje měla dorazit již ke konci měsíce srpna. Podle jednoho britského e-shopu by bílá varianta měla nést označení "White love edition". Nová varianta se cenově nijak výrazně nebude odlišovat od té černé, takže se cenovka pohybuje kolem 400 eur, v přepočtu tedy zhruba 10 500 Kč. Jakou variantu byste preferovali? Tradiční černou nebo elegantní bílou?

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
PCKarlos
Na kterých prodejních pultech se Oppo Finder nabízí? U nás to určitě není co?
MrQuick1964
Mě se určitě víc líbí bílá varianta. Ostatně i můj současný smartphone je bílý LG Optimus Black :-)
Maquin
Žádnou recenzi jsem ještě nečetl, ale už teď vím, co bude největší výtka - čočka fotoaparátu se vměstnat nepovedla (to snad ani nejde) a to sklo které vyčuhuje určitě ještě milimetr - 2 bude poškrábané během okamžiku. 2) výdrž baterie :(
babina8
ahoj Pescho
chci se tě zeptat jestli ten telefon oppo finder co jsi si nechal poslat z Číny tak má češtinu a jak dlouho ti vydrží baterie.Díky za odpověď.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze