Nečekaně brzy. Nový Android P by se měl představit již v srpnu

6
Nečekaně brzy. Nový Android P by se měl představit již v srpnu
  • Nová generace operačního systému Android již klepe na dveře
  • Nejnovější spekulace naznačují, že k představení dojde již 20. srpna

Google si v letošním roce nejspíše pospíší s vydáním nového Androidu, který s největší pravděpodobností ponese číselné označení 9.0 a bude se jmenovat P... Ano, stále ještě neznáme další, v pořadí již 14. sladkost, po které Google svůj systém pojmenuje. Velmi brzy bychom se však měli vše dozvědět. Známý únikář Evan Blass, jemuž tipy vesměs vycházejí, zveřejnil kalendář a do jednoho z okýnek dosadil písmeno P.

Je velmi pravděpodobné, že se nový Android P odhalí již 20. srpna. V ten bychom se tak měli dozvědět nejen oficiální název, ale také poznat veškeré nové funkce a současně dojde i k vypuštění aktualizací na Pixely obou generací. Brzký příchod mohlo evokovat i nedávné vydání posledního Developer Preview, který má být již jakýmsi finálním testem před veřejným vypuštěním.

Diskuze ke článku
Uličník
Nechápu to překvapení :D už 7.0 a 8.0 vyšly na konci srpna :D a vydání 9.0 na konec srpna je rovněž od začátku v timelinu jasně naplánováno na srpen.. jaké nové funkce se dozvíme ? :D podoba ani funkce androidu se od poslední DP nijak nezmění.. nikdy se nezměnily.. jediné co v DP chybí je dashboard a to není žádná novinka, počítá se s ním již od IO :)
Chao
Dúfam, že zarovno Pixelov sa dočkajú aj mobily z programu Android One...Neviem sa dočkať!
Petr
Necekane mozna pro hloupeho autora clanku:
Nougat - 22. srpna 2016
Oreo - 21. srpna 2017
P - 20. srpna 2018
PavlosPM
Já čekám od prosince na Android 8 na svém Honor 8 PRO a ještě jsem se nedočkal a už má být 9ka? :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze