Google vydal další beta verzi Androidu P. Zřejmě poslední před představením

3
Google vydal další beta verzi Androidu P. Zřejmě poslední před představením
  • Google vydal poslední verzi Androidu P Developer Preview 5
  • Dostupná je pro zařízení řady Pixel a rovněž pro Essential Phone

Blížící se další generace systému Android o sobě dává opět vědět. Google vypustil Developer Preview 5 pro všechny uživatele, kteří souhlasili s možností testování. Dle všech informací se jedná o zcela poslední vydání Developer Preview, což znamená, že nový Android je v podstatě hotový, a to nejlepší, co Google dokázal, přichází do poslední fáze testování. Developer Preview 5 je dostupné pro všechny smartphony řady Pixel a krátce po zveřejnění se aktualizace objevila také pro Essential Phone. Dodejme, že pokud jste se již testování účastnili, bude vám aktualizace nabídnuta klasickou formou OTA.

Před instalací se ujistěte, že budete stahovat software s označením PPP5.180610.010, protože jen pod ním se skrývá současná aktualizace na Developer Preview 5. Do budoucna se již další nedočkáme, a vyhlížet tak lze oficiální vydání nového systému. V jeho případě se ví, že počátečním písmenem bude P a číselné označení pravděpodobně 9.0. Google však ještě neprozradil, o jakou sladkost půjde tentokrát. Vše by se mělo opět odehrát slavnostně společně se vztyčením sochy panáčka Android, který bude zahalen právě do finálně vybrané cukrovinky.

Android P: veřejná beta

Diskuze ke článku
Jakub Miakyš
Jakub Miakyš
Musim povedať že sklamanie. Čakal som do poslednej chvile že upravia, nie velmi podarené rozdelovanie opbraozovky ( napr. nejakým gestom, povedzme horizontálny swipe v multitasking menu), taktiež že nejako rozumne vymyslia gesto na otvorenie appdrawera...
Inak ale spokojnosť... system je excelentne odladený, svižný a výdrž baterie sa zvýšila už v predchodzej bete, predpokladám, že to pojde hore.. (ťažko posúdiť po 2 hodinách)
Luky
Mám za to, že v předchozí betě šlo kopírovat text z náhledu v multitaskingu, to nyní nelze.
eedx
No to je skvely. A ja stále se svým Xiaomi Redmi Note 4 cekam az konecne na nej vydaji Android 8.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze