Návykové tanky a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Návykové tanky a další skvělé hry zdarma
  • Velké tankové bitvy? Ale jděte! Dnes je v módě cestovní velikost. Ve hře Tanks a Lot si tak tankových bojůvek užijete dosyta
  • Pak se staneme černokněžníkem, řidičem osobního vozu a nakonec zavzpomínáme na domino
  • FreeBox vám každý pátek přináší tipy na skvělé hry zdarma

S dalším pátkem vás vítám u dalšího FreeBoxu. No řekněte sami, znáte lepší způsob jak zakončit týden, než u hraní her zdarma? Přiznám se, že čas od času hraju i nějaké ty placené tituly, ale pro hry zdarma, které vám tu každý týden představuji, mám vždy náruč otevřenou. A dnes nás čeká hned několik kousků, kvůli kterým jsem málem zanedbal jiné povinnosti (neříkejte to Martinovi).

FreeBox #216 – skvělé hry zdarma

Tanks A Lot

Tato hra to říká rovnou svým názvem a já si stejně nedal pozor. Stanete se v ní řidičem tanku. A ne ledajakého, ale drobného, barevného a řádně roztomilého. A budete bojovat. Hodně bojovat. V krátkých bitvách se postavíte třem protivníkům. Nebudete na to ale sami, po vašem boku stanou spoluhráči. Vše probíhá online, vy vylepšujete svůj tank, postupujete po levelech, arénách a tak dále. Však to znáte třeba z Clash Royale.

Tanks A Lot

Stáhnout Tanks A Lot

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

1655F

Název této hry mi byl záhadou. Do té doby, než jsem ji pustil. Písmeno „F“ v tomto případě znamená „floor“, tedy podlaží. Jste černokněžníkem, který se vloupá do hradu a se svou armádou nemrtvých kostlivců se pokusí probojovat až na tisící šestisté padesáté páté podlaží. Ale to se vám hned nepodaří. Nejprve musíte nasbírat duše padlých bojovníků a řádně vylepšit své řady i schopnosti.

1655F

Stáhnout 1655F

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Speedy Car

Aby to nebyla jen samá smrt a zabíjení, projedeme se autem. Na tom přeci není nic nebezpečného, ne? V této hře na vás nečíhá tragédie, ale dost pravděpodobně se vybouráte. A to brzy. Snažíte se totiž projet velmi rušnou ulicí, kterou neustále křižují jiná auta nebo dokonce vlaky. Zapomeňte také na to, že by vám někdo dával přednost. Alespoň se na zemi válí peníze pro vylepšení.

Speedy Car

Stáhnout Speedy Car

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Domino

Hráli jste někdy skutečné Domino? Teď myslím podle opravdových pravidel? Já si vždy vystačil se stavěním kamenů do řady. Nikdy jsem ale neměl dost materiálu na něco prvotřídního. V této hře si vyzkoušíte, jaké to je cvrnknout doslova do nekonečné řady, ale pozor. Dílky místy chybí a vy je musíte doplňovat. Hlavní roli tak hraje váš postřeh.

Domino

Stáhnout Domino

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze