Natočte video a vyhrajte Samsung Galaxy Note 4 v naší soutěži

2

Chcete vyhrát špičkový nový Samsung Galaxy Note 4? A jste ochotni pro to něco kreativního udělat? Pojďte do toho! Napište nám námět na krátké video, které byste chtěli natočit, my vybereme ty nejlepší, kteří budou moci video natočit a ten nejlepší pak vyhraje jeden z nejlepších telefonů současnosti – Samsung Galaxy Note 4!

Samsung Galaxy Note 4 soutěž

Jak hrát a vyhrát?

Připravili jsme pro vás soutěž o nový Samsung Galaxy Note 4. Napište nám, co jste pro výhru ochotni a schopni udělat. Autoři tří nejzajímavějších a nejoriginálnějších příspěvků postoupí do finále, kde své přísliby musí v krátkém videu zrealizovat. Fantazii se meze nekladou, ale pozor – nesmí se jednat o aktivity zdraví škodlivé, nebezpečné nebo protizákonné.

Své příspěvky můžete vkládat pomocí formuláře níže, nebo Tweetnout s hashtagem #chcinote4 , a to do úterý 2. prosince 2014 do 23:59. Z doručených příspěvků vybere redakce 3 nejzajímavější náměty, jejichž autoři je nejpozději do 10. prosince musí natočit krátké video a zaslat jej zpět.

O konečném vítězi rozhodně tříčlenná porota složená ze zástupce společnosti Samsung, redakce mobilenet.cz a nezávislého filmového tvůrce.

Co můžete vyhrát?

  • 1. cena – mobilní telefon Samsung Galaxy Note 4
    Samsung Galaxy Note 4

Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže. Přejeme mnoho štěstí a těšíme se na originální náměty!

Formulář pro zaslání námětu

V případě, že se Vám formulář nezobrazuje nebo stránku zobrazujete na mobilním zařízení, vyplňte formulář na tomto odkazu.

Diskuze ke článku
ano
A kdy uverejnite finalisty? nebo kotakrujete pouze je?
......
Presne tak a co ti finalisti?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze