Čerstvá novinka v exkluzivní soutěži mobilenet.cz! Zahrajte si o Samsung Galaxy S22

Čerstvá novinka v exkluzivní soutěži mobilenet.cz! Zahrajte si o Samsung Galaxy S22
Fotografie: Samsung
  • Před pár dny představené novinky vzbudily náležitý zájem i u vás, našich čtenářů
  • Nyní máte šanci zasoutěžit si o skvělý Samsung Galaxy S22
  • Ten se chlubí například 6,1" AMOLED displejem se 120Hz obnovovací frekvencí, 50Mpx fotoaparátem a kompaktními rozměry
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku a mít štěstí při losování

Minulý týden byl plný zajímavých novinek, primárně těch od Samsungu. Dočkali jsme se celé nové modelové řady Galaxy S22. Ty vzbudily náležitou pozornost, proto máme radost, že si o novinku můžete rovnou také zasoutěžit! Výherce si odnese špičkový Samsung Galaxy S22, základní stavební kámen modelové řady Galaxy S22.

Samsung se vyvaroval kompromisům, i superkompaktní Galaxy S22 nabídne vše, co byste si mohli od smartphonu pro rok 2022 přát. Tak například výkon zajišťuje 4nm procesor Exynos 2200, těšit se můžete na certifikaci IP68 i prémiové ochranné sklo Corning Gorilla Glass Victus+ chránící displej i záda. Mimochodem, displej se chlubí 120Hz obnovovací frekvencí a jedná se o „plnotučný“ zobrazovač Dynamic AMOLED 2X. Nechybí ani osvědčená ultrazvuková čtečka otisků prstů, která se nachází přímo v displeji. Mnozí jistě ocení i (na poměry dnešních vlajkových lodí) extrémně kompaktní rozměry.

Výherce si odnese Samsung Galaxy S22 v luxusní zelené barvě!

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět jednu soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na stránkách společnosti Samsung.

Soutěž probíhá od 15. 2. 2021 09:30 hod. do 24. 2. 2021 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!